eur:
394.46
usd:
365.28
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Ezért késik a strandszezon

Ezért késik a strandszezon

Szombaton megnyitja kapuit a margitszigeti Palatinus Strand, ahol július közepére ér véget a wellness-részleg kialakítása - mondta a Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt. marketing igazgatója. Czinege Szilvia hozzátette: a csillaghegyi strandon jövő nyárra új épületegyüttest építenek, de a fürdő addig is látogatható.

Ezért késik a strandszezon

Van olyan strand, ami már a múlt héten megnyílt, sokan élvezték is a szolgáltatásokat, azonban a strandszezon most, a Palatinus átadásával kezdődik – mondta el a Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt. marketing igazgatója.

„Több évtizede hagyomány, hogy a Palatinus május 1-jén nyit, de a margitszigeti felújítások miatt ez idén nem történhetett meg. Most azért tudunk megnyitni, mert a hétvégén megindul a tömegközlekedés is a Margitszigeten.

Czinege Szilvia elmondta, a strand komoly rekonstrukción esett át, július közepére készül el az új wellness-egysége.

„A gyönyörű Bauhaus műemlékvédelmi épületet felújítottuk, amelynek egyik oldalában új wellness-egység létesül. Megújul a régi büfésor is.”

Ezért késik a strandszezon

A hétvégétől az összes budapesti strandon elindul a szezon – hangsúlyozta Czinege Szilvia. Hozzátette, bár a csillaghegyi strandon is komoly fejlesztési munkálatok zajlanak, az nem zavarja a strandolást. Jövő nyárra új funkciókkal bővül a létesítmény, egy hétszintes komplex fürdőépület épül – mondta el a Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt. marketing igazgatója. Czinege Szilvia azt is elmondta, a tavaly átadott és közkedvelt Paskál fürdőben június 15-től használható a megújult gyermekmedence, és a nagy befogadóképességű szauna.

„A Paskálra ráfér a további bővítés, mert nagy rá az igény.”

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

A Fővárosi Főügyészség fellebbezést nyújtott be az ellen a bírósági döntés ellen, amely szerint az egy éve halálos balesetet okozó Árpád hídi autós Budapest közigazgatási határain belül szabadon mozoghat. Az InfoRádió Rab Ferencet, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivőjét kérdezte az ügyben.

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×