eur:
395.32
usd:
368.55
bux:
71546.57
2024. július 2. kedd Ottó

NATO-beszállító lehet a magyar cég

Idén is megújítja minőségbiztosítási rendszerét a száz százalékban magyar tulajdonú vállalat, a Jánosik és Társai Kft. Nemrég fejeződött be a cég AQAP 2120 katonai normatíva szerinti, katonai minőségirányítási rendszer auditja is, ami a NATO beszállítói minősítés feltétele.

A Jánosik és Társai Kft. tavalyi árbevétele meghaladta a 10 milliárd forintot. Az idén is több mint 10 milliárdnyi bevételt terveznek - mondta el Jánosik Lajos cégtulajdonos.

Hozzátette, hogy a vállalat idén is megújítja minőségbiztosítási rendszerét.

A több lábon álló, a takarítási szolgáltatásokban piacvezető kft.-nél a teljes körű belső átvilágítást követően erre szakosodott külső cégek auditorai május első felében végeztek az auditálásokkal.

Megújították az ISO szabványok szerinti minőség és környezetirányítási rendszerüket, valamint az MSZ munkabiztonsági , az ISO információ biztonsági és ISO energiairányítási rendszerük auditja is megtörtént.

Nemrég fejeződött be az AQAP 2120 katonai normatíva szerinti, katonai minőségirányítási rendszer auditja is. Ez utóbbi az egyik legszigorúbb tanúsítvány. Ennek megléte feltétel a NATO beszállítói minősítéshez, a részvételhez a katonai pályázatokon.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Szétbombázták a mirhorodi repteret, magyar-ukrán megállapodás készül - Híreink az ukrán frontról kedden

Szétbombázták a mirhorodi repteret, magyar-ukrán megállapodás készül - Híreink az ukrán frontról kedden

Orosz támadás érte az ukrán Mirhorod légibázist, legalább egy Szu-27-es vadászgép odaveszett. Jelentés került ki az amerikai médiába az orosz szárnyasbombákról: mint kiderült, több tucat ilyen fegyver zuhant le Oroszország területén. Orbán Viktor magyar miniszterelnök ma váratlanul Kijevbe utazott, ahol egy kétoldalú megállapodás létrehozását tárgyalta Volodimir Zelenszkij elnökkel. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 2. 11:39
×
×
×
×