eur:
400.39
usd:
362.87
bux:
73059.71
2024. október 3. csütörtök Helga

Kiakadt a kaszinókon a Jobbik

A Jobbik elfogadhatatlannak tartja, hogy a kormány a jövő évi költségvetést megalapozó törvénymódosító javaslatában azt kezdeményezi, hogy a szerencsejáték-szervezők, így a kaszinók is kerüljenek ki az adóhatóság felügyelete alól.

Hegedűs Lorántné, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője  úgy fogalmazott, hogy miközben minden magyar vállalkozásnak el kell számolnia az adóhatóság felé, addig Andy Vajna kaszinói most kibújhatnak ezen felelősség alól.

A kaszinók ellenőrzésére javasolt új szerencsejáték-felügyeleti hatóság feladata ugyanis várhatóan a "félrenézés" lesz majd - mondta a Jobbik politikusa, aki ezt azzal indokolta, hogy amennyiben a kabinet valóban szigorítani szeretné a játéktermek felügyeletét, akkor más iparágakhoz hasonlóan ott is bevezetné az online pénztárgépeket.

Hegedűs Lorántné szerint ez a parlament előtt álló indítvány ismételten arról árulkodik, hogy a "magyar törvényhozást maffiózók foglalták el".

Címlapról ajánljuk

Egészen új rakétákkal támadta Irán Izraelt, de a fegyverek látványos kudarcot vallottak

Az InfoRádónak nyilatkozó Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő elmondta, hogy a még tesztelés alatt álló rakéták 12-15 perc alatt képesek elérni Izraelt. Ennél nagyobb eredményt azonban egyelőre nem tudtak felmutatni az irániak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.03. csütörtök, 18:00
Kovács Ákos
Kossuth-díjas zeneszerző, előadóművész
Egy hét múlva jön az Energy Investment Forum, a Portfolio energetikai csúcskonferenciája!

Egy hét múlva jön az Energy Investment Forum, a Portfolio energetikai csúcskonferenciája!

Nagy nevek tömegével, és erős szakmai programmal készülünk az október 10-i Portfolio Energy Investment Forum 2024 című konferenciánkra, amely során összesen hat szekcióban, mintegy ötven előadóval és panelbeszélgetés résztvevővel járjuk körbe az energetikai szektor rengeteg fontos kérdését. Még nem késő regisztrálni a rendezvényünkre, amelynek programja itt érhető el, és amelyet folyamatosan frissítünk az aktuális információkkal. Jöjjön el Ön is, és találkozzon az energetikai szakma legfontosabb döntéshozóival!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×