eur:
392.88
usd:
363.36
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Elhunyt a veronai buszbaleset egyik sérültje

Elhunyt a veronai buszbaleset egyik sérültje

A halálát több szerv elégtelen működése és súlyos tüdőgyulladás okozta.

Elhunyt a veronai buszbaleset egyik, súlyos égési sérüléseket szenvedett sérültje, akit a budapesti Honvédkórházban ápoltak - közölte Tamás Róbert, az MH Egészségügyi Központ, Honvédkórház orvosigazgatója.

Az orvosigazgató megerősítette, hogy az elhunyt nem a busz vezetője volt, hanem a jármű egyik utasa.

A 40 év körüli sérült testének 60 százaléka megégett, kezelését jelentősen nehezítette az állapota. A halála a legkörültekintőbb orvosi és ápolói küzdelmek ellenére következett be, több szerv elégtelen működése és súlyos tüdőgyulladás miatt.

Egy nagyon súlyos koponyasérültet ápolnak még a kórházban, az ő állapota stabilnak mondható. Kommunikálni is lehet vele, de még idegsebészeti műtét vár rá.

Január 20-án éjjel az olaszországi Verona közelében szenvedett balesetet egy magyar fiatalokat szállító autóbusz. A szerencsétlenségben a most elhunyt áldozattal együtt tizenheten meghaltak, huszonhatan megsérültek. A buszon többségében a budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium tanulói, volt diákok, tanárok és egyikük családja utazott.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×