eur:
397.9
usd:
359.42
bux:
74189.72
2024. október 2. szerda Petra

Szili Katalin nem szavaz az egészségbiztosításról

Megkezdte idei utolsó plenáris ülését az Országgyűlés. A képviselők szavaznak az egészségbiztosítási törvényjavaslatról, valamint az ombudsmanokról, a jövő évi költségvetésről, illetve várhatóan a Fidesz által kezdeményezett népszavazásról is.

Összezár a kormányoldal, a szocialisták és a szabad demokraták várhatóan megszavazzák az egészségbiztosítási törvényjavaslatot. Az ülésen Szili Katalin elnököl majd, így ő nem tud szavazni a jogszabályról.
A képviselők várhatóan szavaznak a Fidesz által kezdeményezett népszavazásról is, amelyet a korábbi információk szerint a kormányoldal is megszavaz.

A képviselők várhatóan a házszabálytól való eltérésről is döntenek, így már a délután folyamán elfogadhatják a fontosabb törvényeket.

Címlapról ajánljuk
Irán masszív rakétacsapást hajtott végre Izrael ellen, Washington beavatkozhat
Tudósítónktól

Irán masszív rakétacsapást hajtott végre Izrael ellen, Washington beavatkozhat

Órákkal azután, hogy az izraeli hadsereg „korlátozott” invázióba kezdett Libanonban, megjött Teherán bosszúja Haszan Naszrallah Hezbollah-vezér likvidálására: közel kétszáz ballisztikus rakétát lőttek ki Izraelre. Tel-Aviv egy külvárosában közben két fegyveres támadó lelőtt több embert.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.02. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×