eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály

Öt nap múlva indul a harc az autósokért

November 1-jétől érdemes böngészni a kötelező gépjármű felelősségbiztosítási ajánlatokat, mert idén is érhetik meglepetések az autósokat.

Valószínűleg a tavalyi félmilliónál is többen váltanak idén kötelező gépjármű felelősségbiztosítót - mondta az InfoRádiónak a CLB Független Biztosítási Alkusz ügyviteli igazgatója. Bravik Attila annak kapcsán beszélt erről, hogy a társaságok keddtől jelentetik meg a biztosítási áraikat, melyek az igazgató szerint az éles verseny miatt csökkenhetnek.

A piacon ugyanis megjelent egy újabb biztosító, így már 14-en tesznek ajánlatot az autósoknak. A piac pedig nem kicsi, csaknem 4 millió embernek kell megkötnie a biztosítást.

Arra érdemes odafigyelni, hogy aki váltani akar, annak az idei biztosítását december 1-jétig kell felmondania. Az új megkötésére december végéig van lehetőség.

Hanganyag: Nagy Tamás

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Már megint nyílik a vagyoni olló: lemaradnak a világ szegényei

Már megint nyílik a vagyoni olló: lemaradnak a világ szegényei

Az utóbbi tíz évben leállt a világ szegényebb országainak felzárkózása. Azaz, lassabban haladnak a jólét felé, mint ahogy a gazdagok gazdagodnak. Pedig, a 90-es évek közepétől húsz éven át éppenséggel visszaszorulóban volt a szegénység és javultak a mutatók. A folyamat azonban körülbelül tíz éve elakadt – írja az Economist magazin.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×