eur:
396.1
usd:
359.52
bux:
71885.64
2024. szeptember 11. szerda Teodóra

Nyomoznak Salgótarján fideszes alpolgármestere ellen

Közokirat-hamisítás gyanúja miatt nyomozást rendeltek el Salgótarján fideszes alpolgármestere ellen. Kiderült, hogy Fenyvesi Gábor jogosulatlanul használja a doktori címet.

A Nógrád Megyei Főügyészség szóvivője elmondta: bebizonyosodott, hogy Fenyvesi Gábor nem jogosult a doktori cím használatára, a nyomozást lefolytató salgótarjáni rendőrkapitányságnak azt kell tisztáznia, hogy a politikus szándékosan követte-e el a bűncselekményt.

Bóna Gyula közölte: a Miskolci Bölcsész Egyesület Nagy Lajos Király Magánegyeteme, ahol az alpolgármester végzett, soha nem volt jogosult államilag elfogadott diploma kiadására.

A salgótarjáni ügy áprilisban robbant ki, amikor Huszár Máté szocialista önkormányzati képviselő azt mondta: a város fideszes alpolgármestere jogtalanul használ doktori címet.

Fenyvesi Gábor 1999-ben végezte el a magánegyetemet, és 2001-től, személyiigazolvány-cseréje óta használja a doktori címet.

Címlapról ajánljuk

Magyarics Tamás az elnökjelölti vitáról: Trump szokatlanul visszafogott volt, Harris végre megmutathatta magát

A vita nem dönti el a Kamala Harris és Donald Trump közötti versenyt, bár az első kommentárok szerint az alelnök jobban szerepelt, mint riválisa – mondta az InfoRádióban az ELTE emeritus professzora, aki szerint, ha lesz újabb vita, akkor ott majd kiegyensúlyozottabb lehet a műsorvezetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.11. szerda, 18:00
Bartal Tamás
a Magyar Közút Nonprofit Zrt igazgatósági elnöke, az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×