eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Eltemették a meggyilkolt házaspárt

A meggyilkolt Prikkel házaspártól a mezőszilasi református temetőben szombaton vettek végső búcsút családtagjaik, rokonaik, barátaik, munkatársaik és a falubeliek.

Az ökumenikus gyászszertartás keretében a ravatalnál - a 43 éves Prikkel Tamás, valamint felesége hamvait rejtő két koporsó előtt - a református, a sírhelynél a katolikus egyház szertartása szerint búcsúztak a bűncselekmény áldozatává vált házaspártól.

A gyászszertartásra sokan érkeztek az ország távoli vidékeiről is. A sírkerthez vezető út két oldalát, több száz méteren foglalták el a gépkocsik.

A mezőszilasi házaspár tavaly december 29-én este tűnt el - a család nagy értékű terepjárójával együtt - azután, hogy egy falubeli adósukhoz indultak.

Mivel az adatok és a körülmények bűncselekményt valószínűsítettek, a rendőrség már másnap nagy erővel kezdte meg a felkutatásukat.

Kiégett autójukat január 4-én találták meg a Mezőszilassal szomszédos Igar község határában, egy rejtett völgykatlanban, az utastérben - mint azt a DNS-vizsgálat igazolta - a házaspár csontjaival.

Az ügyben hat embert helyeztek előzetes letartóztatásba. Háromnak - köztük a házaspárnak jelentős összeggel tartozó 25 éves N. Józsefnek és 54 éves édesapjának, valamint egy harmadik férfinak - a nyomozási bíró meghosszabbította az előzetes fogva tartását, három gyanúsítottnál megszüntette az előzetes letartóztatást és lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el.

A rendőrség tucatnyi szakértő bevonásával és egy 15 fős csoporttal folytatja a nyomozást.

Címlapról ajánljuk
Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország bekeményít a gyerekek és fiatalok mobilhasználatával szemben. A héten kiadott új ajánlások szerint kétéves korig nem is láthat képernyőt egy gyermek, de még az idősebbek számára is csak néhány órányi mobilozást kellene engedni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×