eur:
393.16
usd:
363.2
bux:
73745.69
2024. július 29. hétfő Flóra, Márta

Régi ismerőse bántalmazta a polgármester asszonyt

Bántalmazták a baranyai Bánfa független polgármesterét, Szabó Miklósnét. A polgármester még nem döntötte el, tesz-e feljelentést támadója ellen.

Az eset részleteiről Szabó Miklósné a következőket mondta: "A Magosz demonstrációja miatt pénteken mintegy húsz percet kellett várakoznom a 6-os főúton a Szigetvárhoz közeli becefai elágazónál. Amikor a kocsisor megindult, a tüntetők között megláttam egy régi ismerősömet és megkérdeztem tőle, miért nem mennek már haza. Õ visszaszólt, utána pedig rám támadt".

Beszámolt arról, hogy a férfi levette a cipőjét és autója hátsó szélvédőjének dobta. A földre hullt lábbelit aztán felkapta, benyúlt vele a kocsi ablakán és kétszer, a vállán és az arcán megütötte őt.

Az ismerős annyira felbőszült, hogy fel akarta borítani a polgármester kocsiját. Ehhez társait hívta segítségül, de egy arra járó rendőr láttán felhagyott kísérletével.

Szabó Miklósné hozzátette, hogy nem szenvedett sérülést, a bántalmazás nem polgármesteri hivatalával összefüggésben történt, ezért nem tudja, tesz-e feljelentést támadója ellen.

Véleménye szerint a férfi tettének elkövetésekor ittas volt, talán meg sem ismerte őt. Bánfa első embere úgy érzi: számára már az is elégtétel volt, hogy a média beszámolt az esetről.

Címlapról ajánljuk

Kalas Vivien: a politikai viták miatt súlytalanabb pozíciót kaphat az Európai Bizottságban Várhelyi Olivér

A biztosl portfóliók elosztásánál számítani fog, hogy vita van Magyarország és az Európai Unió között, és a magyar kormányfő és a magyar kormánypárti képviselők nem támogatták Ursula von der Leyen újraválasztását – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Eötvös József Kutatóközpont Európa Stratégia Kutatóintézetének főreferense.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.30. péntek, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×