eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 28. vasárnap Szabolcs

A választási kampány részeként jelentették be a tüntetést

A választási kampány részeként bejelentették az V. kerületi rendőrkapitányságon a Parlament előtt folyó tüntetést - jelentette ki kedden délután Takács András, a demonstráció egyik vezéralakja a Kossuth téren.

"A Kossuth téri tüntetés rendezett formában, törvényesen folyik" - mondta. Takács András bemutatta a téren lévő mintegy 300-350 összegyűlt tüntetőnek a demonstráció rendjéért és biztonságáért felelős személyt, Mernyó Milánt.

Õ arra kérte a résztvevőket, hogy segítsenek eltávolítani a térről a rendbontókat. Takács András reagált azokra híresztelésekre, miszerint a nap folyamán fel akarják oszlatni a tüntetést. "Ha fel akarnak minket oszlatni, azt törvénytelenül teszik" - jelentette ki, kérve a részvevőket, hogy amennyiben jönnek a rendőrök, kapaszkodjanak össze.

"Nem hagyjuk el a teret. Ha mi most itt erőt és rendet tudunk mutatni, akkor nyerünk" - mondta a Kossuth téri tüntetés egyik vezéralakja.

Címlapról ajánljuk
Vízilabda élőben: Magyarország–Franciaország

Vízilabda élőben: Magyarország–Franciaország

A házigazda franciák ellen mutatkozik be a magyar férfi válogatott a vízilabda-tornán. Nem lesz könnyű mérkőzés, a franciák sokat fejlődtek az elmúlt időszakban, a legutóbbi vb-n, Dohában, kiejtették a magyar csapatot.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 28. 17:42
×
×
×
×