eur:
393.15
usd:
355.71
bux:
72405.16
2024. szeptember 4. szerda Rozália

Negyven helyen szakadtak le a felsővezetékek

Továbbra is fennakadást okoznak a fővárosi tömegközlekedésben az esti vihar okozta károk. A BKV fődiszpécsere az InfoRádiónak elmondta: autóbuszok viszik az utasokat 83-as troli és a 17-es villamos teljes vonalán.

Saliga József közölte: a 70-es és a 78-as troli vonalán autóbuszok járnak a Lövölde tér és a Kossuth tér között. A 2-es villamos csak a Garibaldi utcáig jár, a 3-as villamos pedig a Mexikói út és az Örs vezér tere között közlekedik, utána autóbuszok szállítják az utasokat. A 19-es villamos a Batthyány tér helyett csupán a Lánchíd budai hídfőjéig közlekedik.

A szél miatt kidőlő fák több mint 40 helyen szakították le a felsővezetéket. Saliga József hozzátette: munkatársaik folyamatosan dolgoznak a hibák elhárításán.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.04. szerda, 18:00
Virág Barnabás
a Magyar Nemzeti Bank alelnöke
Lesz valaha karbonsemleges épületállományunk? - Nyíltan beszéltek céljaikról az ingatlanszakma szereplői

Lesz valaha karbonsemleges épületállományunk? - Nyíltan beszéltek céljaikról az ingatlanszakma szereplői

A Portfolio Sustainable World 2024 konferencia egyik délutáni kerekasztal-beszélgetése során a szakértők azt járták körül, hogy az egyes ingatlanpiachoz kötődő szereplők miként tudnak hozzájárulni az épületállomány zöldítéséhez, hogyan látják a kereskedelmi ingatlanok átalakulási folyamatát, a lakóépületek energiahatékonnyá tételét és a jogi vagy éppen finanszírozói környezet ennek megfelelő támogatását, vagy éppen hiányát. Emellett Szemerédi Dóra Diána, a Gránit Pólus Management ESG és vállalati kapcsolatokért felelős vezetője a Westend kapcsán osztotta meg a tapasztalatait.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×