eur:
394.07
usd:
364.34
bux:
74051.15
2024. július 31. szerda Oszkár

Rogán: a Fidesz rendszerébe is folyamatosan betörtek

A Fidesz kampányfőnöke szerint nincs titkolnivalójuk és állnak minden törvényes vizsgálat elé. Rogán Antal közölte: az MSZP arra akarja felhasználni a rendőrséget, hogy ellehetetlenítse a nagyobbik ellenzéki párt kampányát. Az MSZP szerint a Fidesz mentségeket keres.

A Fidesz szerint a nagyobbik ellenzéki párt számítógépes rendszerébe másfél hónapja az MSZP honlapját üzemeltető Citynet Kft. alkalmazottai folyamatosan törtek be és lopták el, töltötték le kreatív anyagaikat. Rogán Antal közölte: az anyagokat kifigurázva a Fiatal Baloldal már sajtótájékoztatón is bemutatta, Szabó Zoltán szocialista képviselő pedig e-mailen terjeszti ezek más verzióját.
/>
/>Állításait a Fidesz kampányfőnöke IP-címekkel is alátámasztotta. Rogán Antal úgy vélte: az a munkatársuk, aki betekintett az MSZP kampányanyagait tartalmazó internetes oldalba, olyat csinált, amit az internetes világban bárki megtesz.
/>
/>Külső szerveren tárolták
/>
/>Az ellenzéki politikus emlékeztetett ugyanakkor a Népszabadság szombati számában megjelentekre, melyben az szerepelt, hogy a nyilvánosságra került dokumentumok nem az MSZP országos kreatív csoportjának anyagai, azokat nem a szocialista párt Köztársaság téri székházában őrizték.
/>
/>A "Hiller haver" kulcstartókat és a Wunderbaum autóillatosítókat ábrázoló skicceket tavaly még egy külső szerveren tárolták, a valódi kampányanyagokat azóta már hét lakat alatt őrzik a pártközpontban - állította Rogán Antal.
/>
/>A makói modell
/>
/>Az ellenzéki politikus közölte: a Fidesz közpénzen készült anyagai nem titkosak, így nyilvánosságra hozták az ezekhez való hozzáférés módját. A nagyobbik ellenzéki párt így a korábbi törvénytelen letöltések miatt sem tesz feljelentést.
/>
/>

A kampányfőnök szerint a kormányzó MSZP vezetői a rendőrséget akarják felhasználni a Fidesz kampánya ellen.
/>
/>"A makói modellt próbálják megvalósítani, azaz szeretnék elérni, hogy a rendőrség segítségével lefoglalhassák a Fidesz székházában, illetve a Fideszhez tartozó különféle irodákban működő számítógépes rendszereket. A hatalmon lévő MSZP a rendőrség felhasználásával akarja ellehetetleníteni a Fidesz választási kampányát" - fogalmazott Rogán Antal.
/>
/>MSZP: Rogán csak mentségeket keres
/>
/>Az MSZP szóvivője szerint Rogán Antal csak mentségeket keresett és azzal védekezett, hogy szerinte nem bűncselekmény, ha valaki egy betört kirakaton nyúl be, és úgy lop.
/>
/>Nyakó István úgy fogalmazott: ha ezt tényleg így gondolja Rogán Antal, akkor vagy nagy baj van a jogérzékével, vagy úgy gondolja, bármilyen eszközt megengedhet magának a választási győzelem érdekében.
/>
/>

{{keretes_cim}}

A Fidesz kampányanyagait a http://privatizacio.info/letoltes címen lehet megtalálni.
/>Felhasználónév:fidesz
/>Jelszó:14havinyugdij


/>

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×