eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 28. vasárnap Szabolcs

A MAGOSZ programszövetséget ajánl a Fidesznek

A Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének elnöke szerint legfeljebb a fele teljesült a tavaszi agrár-megállapodásban foglaltaknak.

Jakab István Nyíregyházán azt mondta, hogy főként a költségvetéssel összefüggő kérésék teljesítése maradt el. A MAGOSZ elnöke kiemelte: számukra a legfájóbb a 20 milliárd forintos állattenyésztési támogatás elmaradása, amely nincs benne a jövő évi költségvetési javaslatban sem.

Jakab István megemlítette a zöldség-gyümölcs ágazat fejlesztésének elmaradását, mert nem épültek tárolók, áruszállító, csomagoló és logisztikai helyek, és az ültetvényselejtezés sem kezdődött meg.

A MAGOSZ elnöke hangsúlyozta: a kialakult helyzetben a gazdák érdekképviseleti szervezete a Fidesznek programszövetséget ajánlott. Jakab István elmondta: Orbán Viktornak ma átadták a több mint 100 oldalas dokumentumot.

Címlapról ajánljuk
Ki korán kel: Brazília ellen javíthat a női kézilabda-válogatott - élőben

Ki korán kel: Brazília ellen javíthat a női kézilabda-válogatott - élőben

A franciák elleni vereség után 9 órától a brazilokkal játssza második csoportmérkőzését a magyar női kézilabda-válogatott a párizsi olimpián. Kövesse velünk az eseményeket.

Szegheő Péter: túlélési útmutató kánikula idejére

A kánikula átvészeléséhez adott hasznos tanácsokat Szegheő Péter belgyógyász az InfoRádió Aréna című műsorában. Beszélt arról, hogyan készíthetjük fel a szervezetünket a nagy melegre, mit és mennyit érdemes inni és enni, sőt elemezte azt is, hogy sportolhatunk-e ilyen hőmérsékleti viszonyok közepette. Ráadásul elmondott egy javaslatot a sziesztával kapcsolatban…
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×