eur:
398.27
usd:
364.65
bux:
71479.41
2024. augusztus 7. szerda Ibolya
Salim Omar Gergely (piros) és argentin Lucas Guzman a férfi tekvondósok 58 kilogrammos versenyének selejtezőjében a 2024-es párizsi nyári olimpián a Grand Palais kiállítócsarnokban 2024. augusztus 7-én. A magyar versenyző győzött és bejutott a negyeddöntőbe.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Salim Omar Gergely megnyerte első mérkőzését

A tekvondo férfi 58 kg-os kategóriájának első fordulójában a magyar induló, Salim Omar Gergely három menetben legyőzte az argentin Lucas Lautaro Guzmánt

Az első menetben két fejrúgással (az egyiket challenge után adták meg9, 6-0-ra nyert Salim.

A másodikban is vezetett 1-0-ra, de egy videózás után az argentin öt pontot kapott. Ez nagy előnyt jelentett, hiába kapott utána három intést is, hozta a menetet és kiegyenlített.

A döntő menetben egy testre mért rúgással két pontot szerzett Salim Omar, majd egy intéssel az előnyét növelve nyert.

Következő ellenfele valószínűleg az olasz olimpiai bajnok Vito dell'Aquila lesz.

Címlapról ajánljuk

Faragó Tamás: mindegy, ki az ellenfél, mi olimpiai bajnokságot akarunk nyerni

Az olaszok nagyképűen a magyarokat választották, ezért most meg kell őket büntetni – mondta Faragó Tamás olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó, a Nemzet Sportolója. A női válogatott kiesése kapcsán arról beszélt, hogy a vízilabda sajnos szubjektív sportág.
VIDEÓ
Orosz zászló leng Njú Jorkban, folytatódik a Kurszk elleni ukrán támadás – Háborús híreink szerdán

Orosz zászló leng Njú Jorkban, folytatódik a Kurszk elleni ukrán támadás – Háborús híreink szerdán

Friss, geolokált felvételek bizonyítják, hogy az orosz csapatok felvonták országuk zászlóját Njú Jork közepén. Az oroszok már csak pár utcára vannak a település végétől, napokon belül a kezükre kerülhet a teljes város. Orosz közlések szerint ukrán csapatok törtek be kedden Oroszország Kurszki területére, de moszkvai jelentés szerint erőik ellenőrzés alatt tartják a helyzetet. A kurszki kormányzó szerint a légitámadások továbbra is folynak ukrán részről. Kijev egyelőre nem ismerte el, hogy szárazföldi támadást intézett volna Oroszország területe ellen.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×