eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Faragó Tamás: a lányok megmutatták nekünk, hogyan is kellene vízilabdázni

Faragó Tamás: a lányok megmutatták nekünk, hogyan is kellene vízilabdázni

Látványos mérkőzésen verte 20-11-re a női vízilabda-válogatott Japán világbajnoki bemutatkozásán. Faragó Tamás, az InfoRádió állandó szakértője szerint hihetetlenül látványos mérkőzés volt, amelyen a magyar játékosok megmutatták a férfiaknak is, hogyan kellene vízilabdázni.

Faragó Tamás olimpiai és világbajnok vízilabdázó, az InfoRádió állandó sportági szakértője még látványosabbnak találta a mérkőzést, mint előzetesen gondolta.

"A japán válogatott becsületes vízilabdát játszik, talán csak a befejezései nem sikerültek néha, de így is igazán közönségszórakoztató, fantasztikus mérkőzést vívtak, amelyen a magyar lányok megmutathatták tudásukat" - mondta a szakértő. Faragó Tamás úgy látta, nagyon szépen játszottak a magyarok, tetszetős akciókat szerveztek, és gyönyörű gólokat lőttek.

"Külön ki kell emelnem Keszthelyi Rita csavargólját, a dél-afrikai játékosok felálltak előttem a lelátón, és a kivetítőn nézték az ismétléseket, mert ők még ilyet nem láttak - mondta a pólólegenda. - Olyan mérkőzést láttunk, amely a vízilabda hírverése volt.

A csajok megmutatták nekünk, férfiaknak, hogyan is kellene vízilabdázni."

Faragó Tamás úgy látja, a 11 kapott gól viszont sok, ezen változtatni kell, szerint védekezésben voltak olyan pillanatok, amikor mindenki a látványos vízilabdával foglalkozott,

csakhogy a sportág alapjátéka a szervezett védekezés.

A férfiak hétfő este 20.10 órától Ausztrália ellen kezdenek este. Faragó győzelemre számít, olyan mérkőzésre, ahol a magyar játékosok bizonyíthatják hazai közönség előtt, hogy éremesélyesei a tornának.

"Nem lesz könnyű dolguk, mert az ausztrál válogatott jó csapat, harcos, pontos vízilabdát játszik, de a magyar dominanciát egyértelművé kell tenni" - mondta az InfoRádió állandó sportági szakértője.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Vámos Petra: Félelem nélkül, bátran és vagányan játszunk

Vámos Petra: Félelem nélkül, bátran és vagányan játszunk

A női kézilabda-válogatott már Telkiben gyakorol a párizsi ötkarikás játékokra. Vámos Petra szerint lesz még bőven izomláz, küzdelmek és sok izzadtságcsepp, de mindent megér, hogy az olimpiára készülhetnek. A 23 éves irányító úgy látja, sokat fejlődött a csapat fél év alatt, és majd a korai meccsekhez való alkalmazkodás sem lehet akadály.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×