eur:
394.95
usd:
369.21
bux:
71855.23
2024. június 28. péntek Irén, Levente
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő interjút ad a Jó reggelt, Magyarország! című műsorban a Kossuth rádió óbudai stúdiójában 2024. május 3-án.
Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

"Kiizzadt, kibrusztolt, felemelő, fantasztikus" - Orbán Viktor így lelkendezett a magyar-skót után

"A Rocky-filmekből megtanulhattuk: nincs vége, amíg nincs vége. A legutóbbi Európa-bajnokságon két pontot szereztünk, most pedig már hármat, úgyhogy miért lennék elégedetlen?"

"Nincs vége, amíg nincs vége" - ezt mondta Orbán Viktor miniszterelnök Stuttgartban a Blikknek a magyar skót Eb-csoportmeccs után, amely életben tartotta a reményeket a nyolcaddöntős folytatásra.

A kormányfő szerint a legfontosabb, hogy "megvédték a becsületeket" a nemzeti csapat játékosai. Rajta kívül egyébként ott volt a lelátón még - az ország vezetői közül - Pintér Sándor belügyminiszter, Kövér László, az Országgyűlés elnöke, Gulyás Gergely kancelláriaminiszter, Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter és felesége, Szentkirályi Alexandra volt fideszes főpolgármester-jelölt és budapesti elnök.

Orbán Viktor a Blikknek bővebben még azt is elmondta: "a Rocky-filmekből megtanulhattuk: nincs vége, amíg nincs vége. A legutóbbi Európa-bajnokságon két pontot szereztünk, most pedig már hármat, úgyhogy miért lennék elégedetlen?"

Most szerinte "nehéz napok jönnek, mert ki kell várni, hogy a többi csoport eredményei hogyan alakulnak".

"Nagyon fontos megjegyezni: nem azért szorítunk, hogy mások elbukjanak, hanem a mi sikerünkért. És a legfontosabb: minden mérkőzés addig tart, amíg meg nem nyerjük..."

Címlapról ajánljuk
Szalai Máté a gázai helyzetről: sem nem háború, sem nem béke

Szalai Máté a gázai helyzetről: sem nem háború, sem nem béke

A palesztin–izraeli konfliktus aktualitásairól, a Hezbollah és Libanon szerepéről, az amerikai elnökjelöltek Izraelhez fűződő kapcsolatáról és Ciprus kapcsán az Európai Unió lehetséges szerepéről is beszélt Szalai Máté Közel-Kelet-szakértő, az olaszországi Ca’Foscari Egyetem kutatója az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.28. péntek, 18:00
Magyarics Tamás
külpolitikai szakértő, az Eötvös Loránd Tudományegyetem emeritus professzora
Zajlik a forradalom a munkahelyeken, egyre nagyobb szerepet kapnak a nők Magyarországon

Zajlik a forradalom a munkahelyeken, egyre nagyobb szerepet kapnak a nők Magyarországon

A nők nem jobb vezetők, mint a férfiak, ahogy a férfiak sem jobbak, mint a nők, együtt tudnak jót elérni, mert más világlátásuk van – hangzott el az Egyenlítő Alapítvány mai eseményén, ahol a "Sokszínűség és Befogadás: Gyakorlati útmutató és Esettanulmányok" kutatást mutatták be. Az eseményen elhangzott, hogy egyre több az olyan cég Magyarországon, ahol a rugalmas munkavégzés, a családbarát juttatások és a nők vezetői pozíciókba segítése alapjaiban épül be a szervezeti felfogásba és működésbe.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×