eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária
Varga Barnabás a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának harmadik, utolsó fordulójában játszott Skócia - Magyarország mérkőzésen a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 23-án. A magyar válogatott a 101. percben szerzett góllal 1-0-ra legyőzte Skóciát, ezzel megőrizte esélyét a nyolcaddöntőbe jutásra.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Nem akárhol tűnt fel a horrorsérülést szenvedett Varga Barnabás – kép

Klubja, a Ferencváros posztolt róla egy képet.

Mint ismert, a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Ferencváros magyar válogatott focistája, Varga Barnabás a Skócia elleni Európa-bajnoki csoportmérkőzésen súlyos fejsérülést szenvedett.

„Ez a sérülés brutális” – fogalmazott korábban az InfoRádióban Knoll Zsolt sportsebész, aki kifejtette, hogy az Európa-bajnokságon a skótok elleni csoportmeccsen (1–0) a rivális kapus a könyökével pont ott találta el Varga Barnabás fejét, ahol olyan csontrendszer van, amely nagyon vékony falakból áll. Ez lehetett az oka, hogy három helyen is eltörött a magyar futballválogatott és a Ferencváros gólzsákjának arc­csontja. A gyógyulás időtartamát legalább (!) fél évre taksálta az orvos, aki szerint a folyamat felgyorsítható.

A műtéten átesett csatár nagyon nehéz időszakon van túl. Szülőfalujában, Szentpéterfán pihent és gyógyult, de a legfrissebb hírek szerint akár hetek múlva is pályára léphet egy speciális maszkban.

Bizakodásra adhat azonban okot – szúrta ki az Origo –, hogy Varga Barnabás csütörtökön megérkezett a zöld–fehér csapat ausztriai edzőtáborába. A nagy pillanatról egy fotót is megosztott a Ferencváros. „Barni megérkezett a lienz-i edzőtáborba!” – olvasható két nyelven.

Hogy pontosan mikor láthatjuk újra a pályán Varga Barnabást, az a jövő kérdése, az viszont biztos, hogy újra a társakkal lehet a támadó, ami nagyon jó hír a Fradi-szurkolók számára.

Címlapról ajánljuk
Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország bekeményít a gyerekek és fiatalok mobilhasználatával szemben. A héten kiadott új ajánlások szerint kétéves korig nem is láthat képernyőt egy gyermek, de még az idősebbek számára is csak néhány órányi mobilozást kellene engedni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 8. 15:18
×
×
×
×