eur:
394.94
usd:
367.54
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó
Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetőedzője a Mainz elleni bajnoki labdarúgó-mérkőzés előtt Mainzban 2021. május 3-án.
Nyitókép: MTI/EPA/GETTY/Alex Grimm

Így reagált távozásának hírére Dárdai Pál

Most már biztos, Dárdai Pál a következő szezonban már nem lesz a Hertha BSC edzője.

A sajtóértesülések után már biztossá vált a távozása. Azt, hogy nem hosszabbítják meg a most lejáró szerződését héten közölte vele Thomas Herrich ügyvezetőigazgató, írta meg a bz-berlin.de oldalra hivatkozva a hvg.hu.

A Kaiserslautern elleni szombati bajnoki mérkőzésen megerősítve a hírt, Dárdai Pál azt mondta, kicsit szomorú, mert a fiatal játékosokkal sok mindent sikerült elérni, rengeteget dolgoztak azon, hogy együtt felépítsenek valamit.

„Ilyen az edzők élete, de nem vagyok elkeseredve, vannak sokkal rosszabb dolgok is. Nagyszerű közönséget és sok gólt kívánok a Herthának” – tette hozzá.

"30 éve vagyok itt. Ez a 120. búcsúm itt. Szerintem teljesen normális, hogy nem érzek haragot, sem örömöt. Ebben a városban élek a családommal, ami most történik, az teljesen normális. Nincs ezzel semmi baj, én örökké herthás maradok" – fogalmazott az nb1.hu szerint a magyar edző.

Dárdai Pál hozzátette: sajnálja, hogy csapata nem jutott fel a Bundesligába, de igyekszik kiélvezni az utolsó napjait a csapatnál.

"Most hazamegyek a családomhoz és a kutyámhoz, aztán iszom sört, majd borozom, és elszívok egy szivart. Még vár rám egy csodás hét, amíg motiválhatom a srácokat" – mondta Dárdai Pál a sajtótájékoztatón.

A német másodosztály zárófordulójában az Osnabrück otthonába látogat a magyar edző csapata.

Hogy ki lesz Dárdai utódja, még nem lehet tudni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Ázsiában ma reggel felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában egész nap estek a tőzsdék, igaz, az amerikai nyitást követően kisebb felpattanást láthatunk, míg a tengerentúlon óvatos mozgásokkal telik egyelőre a kereskedés. Az amerikai tőzsdén különösen a Teslára ajánlott figyelni, miután a várakozásokat meghaladó kiszállítási számokat közölt a vállalat a második negyedévre vonatkozóan.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×