eur:
395.4
usd:
368.55
bux:
71841.69
2024. július 2. kedd Ottó
A Puskás Akadémia játékosai örülnek a második góljuknak a labdarúgó Konferencia Liga selejtezőjében játszott Puskás Akadémia FC - Inter Turku mérkőzésen a felcsúti Pancho Arénában 2021. július 15-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Gól nélküli döntetlent játszott a Puskás Akadémia a Fehérvárral

A Puskás Akadémia gól nélküli döntetlent játszott a vendég Fehérvár FC-vel pénteken, az OTP Bank Liga 26. fordulójának nyitómérkőzésén.

OTP Bank Liga, 26. forduló

A Fejér vármegyei rangadó első negyedórájában a harmadik helyen álló Fehérvár volt aktívabb, mégis a hazaiak szerezhettek volna gólokat, ám a válogatott keretbe is meghívott Tóth Balázs hatalmas bravúrokat bemutatva megóvta kapuját a góltól. Lendületbe jött a Puskás Akadémia, játékosai több alkalommal kerültek helyzetbe a szellős vendégvédelem mellett, ám a befejezések rendre pontatlanok voltak.

A második félidő elején is hálóőre nagy védéseinek köszönhette a Vidi, hogy nem került hátrányba, ugyanis a felcsúti gárda ott folytatta, ahol az első játékrészben abbahagyta: folyamatosan támadott és nagy nyomást helyezett a fehérvári kapura. A Puskás Akadémia a találkozó végéig hatalmas fölényben játszott, a Fehérvár szinte csak védekezett, mégis elvitt egy pontot Felcsútról.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Az összes ellene zajló eljárást megúszhatja Donald Trump – Joe Bidenék nagyon kiborultak

Az összes ellene zajló eljárást megúszhatja Donald Trump – Joe Bidenék nagyon kiborultak

Az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága hétfőn nyilvánosságra hozott döntésében úgy határozott Donald Trump ügyében, hogy az amerikai elnök tevékenységeinek "magját" abszolút immunitás, hivatalos cselekedeteit pedig vélelmezett mentelmi jog védi. A történelmi határozatot, amely értelmében tovább húzódik Trump büntetőjogi felelősségre vonása, a republikánusok kitörő örömmel üdvözölték, míg Joe Biden amerikai elnök és demokrata párttársai élesen kritizálták.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×