eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Zalánki Gergő, az olasz Pro Recco játékosa a férfi vízilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében játszott Pro Recco és a spanyol CNA Barceloneta mérkőzésen Belgrádban 2022. június 2-án. A magyar légiós győztes góljának köszönhetően az olasz csapat 11-10-re nyert.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Férfi vízilabda BL - Zalánkiék simán verték Manherczékat

A címvédő Pro Recco Zalánki Gergővel a soraiban simán, 14-9-re nyert Manchercz Krisztián és Angyal Dániel csapata, a Marseille ellen a férfi vízilabda Bajnokok Ligája negyeddöntős körének első fordulójában.

A pénteki összecsapáson az olasz sztárcsapat balkezes magyar klasszisa egy lövésből egy gólt szerzett, büntetőből volt eredményes, míg a francia együttesben Manhercz ugyancsak egyszer talált be.

A BL negyeddöntős csoportköréből a két négyes első két helyezettje jut majd a máltai négyes döntőbe, a B csoportban a Ferencváros szombaton Vámos Márton csapatát, az Olympiakoszt fogadja.

Címképünkön Zalánki Gergő, az olasz Pro Recco játékosa

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×