eur:
394.49
usd:
367.14
bux:
71685.14
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér
Nyitókép: Facebook/ HNK Gorica

Megvan az eltűnt focista, de valami nagyon furcsa történhetett vele

A külföldi sportoló él és egészséges - írja a rendőrség.

Ahogy arról az Infostarton is beszámoltunk napok óta keresték egy svéd-iraki labdarúgót Magyarországon. Sokáig az volt róla a hír, hogy csak a luxusautóját találták meg.

A férfi édesapja a svéd Aftonbladetnek úgy nyilatkozott, hogy legutóbb hétfőn beszélt gyermekével és megtudta, hogy minden készen áll a horvátországi költözéshez, autója útra készen várta, hogy Velika Goricába utazzon. Később az apa újra próbálkozott, de akkorra már kikapcsolt jelzést adott fia mobiltelefonja, és azóta nem érte el – írja a csakfoci.hu.

A rendőrség most azt közölte, hogy "a férfi eltűnése ügyében a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. Kerületi Rendőrkapitányság indított körözési eljárást. A rendőrök megtalálták és kihallgatták a sportolót, a körözési eljárást megszüntették".

Érdekesség, hogy a közlemény végén megjegyzik: "Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény értelmében az ügyről bővebb tájékoztatás nem adható".

Címlapról ajánljuk
Szakértő a francia választásról: ez most nem a taktikázásról, hanem a dühről szólt

Szakértő a francia választásról: ez most nem a taktikázásról, hanem a dühről szólt

Az exit poll felmérések szerint a Marine Le Pen által fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés vezet a francia nemzetgyűlési választások vasárnap megrendezett első fordulójában. A részletekről Szűcs Anitát, a Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Tanszékének docensét kérdeztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Fél év alatt világverővé vált a magyar tőzsde

Fél év alatt világverővé vált a magyar tőzsde

Miközben a világ több részén háború zajlik, a kamatszint globálisan magas, és az infláció felett korai lenne győzelmet hirdetni, addig a tőzsdék köszönik szépen, jól vannak. Nem is kicsit, hiszen a világ vezető részvényindexei közül több rekordszinteken járt az idei évben - épp ezért kiemelkedően jó eredmény, hogy a magyar BUX még egy ilyen erős mezőnyben is a világ egyik legjobban teljesítő részvényindexévé vált. Nem lehet közben panasz a nyersanyagokra sem, számos jó sztori egyedi sztorit tudtak megjátszani a befektetők, de a deviza- és a kriptopiacon érdemes volt óvatosnak lenni a megfelelő eszközök kiválasztásával, hiszen könnyen veszteségekbe futhattunk bele.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×