eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Mohammed Abu Fani, a Ferencváros (j) és Árni Frederiksberg, a feröeri Kí Klaksvík játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája 1. selejtező fordulójában játszott Ferencváros TC - Kí Klaksvík visszavágó mérkőzésen a Groupama Arénában 2023. július 19-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Még mindig tart a menetelés, ismét nyert a Klaksvík a BL-ben

A Ferencvárost búcsúztató feröeri KÍ Klaksvík a Bajnokok Ligája selejtezőjének 3. körében a norvég bajnok Moldét is legyőzte.

A hazai pályán játszott 2-1-es mérkőzés góljai a második félidőben estek. A vendégek szereztek vezetést, de a hazaiak Arni Frederiksberg duplájával győztek. Az egyenlítés egyébként trükkös volt, a feröeri támadó beadás helyett kapura lőtt, és a labda besuhant. A nso.hu összeállításában megnézheti a gólt.

A feröeri bajnok a jövő héten utazik a Norvégiában rendezendő visszavágóra.

A Klaksvík előzőleg a svéd bajnok BK Häckent is búcsúztatta.

A meccset egyébként Svédországban játszották le, mert a feröeri pálya mérete nem alkalmas ilyen színtű találkozók megrendezésére.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×