eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel
Nagy László, a magyar válogatott csapatvezetője a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság B csoportjában Hollandia ellen játszott mérkőzésen a budapesti MVM Dome-ban 2022. január 13-án.
Nyitókép: Kovács Tamás

Mi lesz az eredmény? Esküszöm, nem érdekel! - Nagy László a norvég meccs előtt

Elkeserítőnek tartja a dánok elleni 17 gólos vereséget és azt reméli, hogy a norvégok ellen lesz tartása a csapatnak a világbajnokságon.

Nagy László, a magyar férfi kézilabda-válogatott csapatvezetője az M4-nek nyilatkozott.

Ilyen nagy arányú vereséget nehéz is jellemezni, egyáltalán beszélni róla, főként, hogy egy negyeddöntőről van szó - mondta a dánok elleni 40-23-as vereségről. A magyar kézilabda-legenda szerint "nem is a vereség, hanem inkább az a bántó, ahogyan a válogatott játszott".

Péntek délután 6 órától Norvégia ellen lép pályára a világbajnokságon a magyar válogatott. A tét, hogy ki játszhat az 5. helyért a hétvégén.

Ezzel a meccsel kapcsolatban sem volt túl derűlátó Nagy László, bár azt megjegyezte, hogy "az elmúlt három hétben voltak jó mérkőzéseink, nagyon jó egyéni és nagyon jó kollektív teljesítmények, amiből ez a magyar csapat mindig tudott meríteni. Korábban volt ennek a csapatnak tartása; számomra az a legfontosabb, hogy legyen tartás. Hogy mi lesz az eredmény? Esküszöm, nem érdekel.”

Címlapról ajánljuk
Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.

Hajdu János: a TEK megpróbál lépést tartani az informatikai robbanással

A terrorelhárítás fejlődését bemutató kiállítás nyílt a Rendőrmúzeumban, az áprilisig megtekinthető tárlat a XX. század elejétől kezdődően bemutatja az összes fontos, Magyarországon történt merényletet, terrorcselekményt – mondta az InfoRádióban a Terrorelhárítási Központ főigazgatója. Hajdu János rendőr altábornagy szerint Európában és a világban is számos helyen nagyra becsülik a TEK tevékenységét, és arról is beszélt, milyen új kihívásokkal kell szembenéznie a jövőben a központnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×