eur:
392.88
usd:
363.36
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Az MTK Budapest közel 1900 négyzetméteres új fedett atlétikai centruma az átadási ünnepség napján az MTK zuglói Lantos Mihály Sportközpontjában 2019. december 10-én. Az 54,5x34,6 méteres hasznos alapterületű, 1888 négyzetméteres munkacsarnokban a fedettpályás idényben a távol-, a hármas-, a magas- és a rúdugrók, a súlylökők és a gerelyhajítók, a futófolyosóban pedig a 60, a 100 méteres sík-, illetve a 100 és 110 méteres gátfutók edzhetnek. A létesítmény ezen felül a Kölyökatlétikai Program versenyeinek lebonyolítására is alkalmas.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Látványos sportcsarnokot kap egy patinás fővárosi klub

Megújuló energiás sportparkra írt ki pályázatot az MTK, egy 4900 fős sportcsarnok is része a terveknek. A telken napelem lesz mindenfelé, párban egy termálvizes rendszerrel. Két hét van pályázni.

Új multifunkciós sportcsarnokot (sportparkot) kaphat az MTK, az Aréna plaza melletti, Kerepesi úti létesítmény pályázata a Magyarépítők.hu-n is megjelent, február 2-ig várják a tervezési és kivitelezési pályaműveket.

A csaknem 100 ezer négyzetméteres telken a bontás és a kármentesítés már lezajlott, a beépített terület 21 260 négyzetméter lesz, ezen helyezkedik el majd egy 4900 fős "multis" sportcsarnok, 17 556 négyzetméteres alapterülettel.

A komplexum energiaigényét megújuló energiaforrásoknak kell fedezni.

A csarnok első szintjén sportolói öltözőket, konyhát, sajtó- és egyéb kiegészítő helyiségeket alakítanak ki. A második szinten étterem, VIP lounge és a sakk-bridzs szakosztály kap helyet, míg a harmadik szintet a skyboxok foglalják el.

Lesz még egy 113 négyzetméteres gazdasági épület is, a szabadtéri pályák karbantartó eszközei tárolására.

A feladatnak része a termálkutas hőtermelési rendszer komplett tervezése, kivitelezése is, az épületek tetején napelemes rendszer ül majd, és a telken 250 kW-os naperőművet is elhelyeznek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×