eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba
Nyitókép: UEFA.com

Oroszország mégsem megy Ázsiába, marad Európában

Inkább tárgyalnának az európai szövetséggel.

Az Orosz Labdarúgó Szövetség kétszeri halasztás után sem döntött, hanem levette napirendről a kérdést arról: kilép-e az európai szövetségből (UEFA) és csatlakozik az ázsiai konföderációhoz (AFC).

Az RFSZ vezérkara pénteki tanácskozásán döntött úgy: a "kontinenscsere" helyett folytatja a párbeszédet az UEFA-val a visszatérésről az európai versenyrendszerbe. E cél elérése érdekében az RFSZ végrehajtó bizottsága

munkacsoport létrehozását kezdeményezte, amelyben az európai szövetség és más szervezetek képviselői is helyet kapnának.

A nemzetközi szövetség (FIFA) és az UEFA február 28-án - négy nappal Oroszország ukrajnai inváziójának kezdete után - felfüggesztette az orosz válogatott és az orosz klubcsapatok részvételét a nemzetközi sorozatokban. Az orosz nemzeti együttes így lemaradt a katari világbajnokság pótselejtezőjéről és nem vehet részt a 2024-es németországi Európa-bajnokság kvalifikációjában.

A válogatott mindössze három barátságos mérkőzésen lépett pályára a szankciók bevezetése óta: a kirgiz, a tádzsik és az üzbég válogatott, vagyis csupa volt szovjet tagköztársaság együttesei ellen játszott.

Címlapról ajánljuk
Atomfegyverek, rezidens macska: így néz ki az új brit kormányfő első 72 órája

Atomfegyverek, rezidens macska: így néz ki az új brit kormányfő első 72 órája

Mivel telik Nagy-Britanniában az elsöprő győzelmet aratott, új miniszterelnök első napja? Sir Keir Starmernek levelet kell írni az atomtengerek kapitányaival, meg kell ismerkednie a rezidencia személyzetével... és az állandó lakóval: Larryvel, a macskával.

Patika a kézipoggyászban – gyógyszerek, amelyek nélkül ne induljon el nyaralni

A gyógyszereket mindig gyerekektől elzárt helyre tegyük, és ezt tartsuk észben a nyaralás vagy az utazás alatt is, hiszen nagyon súlyos mérgezéseket is okozhatnak – figyelmeztetett az InfoRádióban az országos tisztifőgyógyszerész. El Koulali Zakariás arról is beszélt, hogy bizonyos készítmények hűtést igényelnek, illetve magas hőmérséklet hatására hamar tönkremehetnek, hatástalanná válhatnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×