eur:
392.91
usd:
363.41
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Lionel Messi argentin csapatkapitány ünnepel a katari labdarúgó-világbajnokság Argentína-Ausztrália nyolcaddöntő mérkőzésének végén az ar-rajjáni Ahmad bin Ali Stadionban 2022. december 3-án. Argentína 2-1-re győzött.
Nyitókép: MTI/EPA/Friedemann Vogel

Messi döntött a jövőjéről

Sajtóhírek szerint további egy évvel meghosszabbítja szerződését Lionel Messi, a Paris Saint-Germain futballistája.

A Le Parisien című napilap beszámolója szerint az argentin válogatottal vasárnap a katari világbajnokságon győztes 35 éves játékos édesapja, egyben ügynöke, Jorge Messi szóban megállapodott a párizsi klub vezetőivel.

Ennek értelmében a hétszeres aranylabdás támadó, akit a katari torna legjobb játékosának választottak, további egy évvel toldja meg jövő nyárig érvényes szerződését a PSG-vel.

Messi 2021 nyarán távozott nevelőegyesületétől, az FC Barcelonától, azóta erősíti a párizsi csapatot, a közelmúltban olyan pletykák láttak napvilágot, hogy nyáron visszatér a katalánokhoz.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×