eur:
393.52
usd:
364.51
bux:
71862.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Facebook

Biztosan magyar nyeri a Német Kupát

Elsőként a Freiburg jutott döntőbe.

Sallai Roland csapata, a Freiburg 3-1-re győzött a másodosztályú Hamburg otthonában a labdarúgó Német Kupa keddi elődöntőjében, ezzel története során először bejutott a sorozat fináléjába.

A magyar válogatott támadó együttese 35 perc alatt eldöntötte a meccset, az első félidő hajrája előtt már 3-0-ra vezetett, a hamburgiak pedig csak szépíteni tudtak.

Sallai kezdőként lépett pályára, és a 64. percben lecserélték.

A másik ágon, szerdán az RB Leipzig és az Union Berlin találkozik. Willi Orbán, Gulácsi Péter és Szoboszlai Dominik a lipcsei, Schäfer András a fővárosi csapatban szerepel, így biztosan lesz magyar győztese a sorozatnak.

A döntőt május 21-én rendezik Berlinben.

Címlapról ajánljuk
Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót
"Nem álltak fenn az őrizetbe vétel feltételei"

Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót

A férfi ellen szerda reggel kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, de szabadon engedték, éjszaka ellopott egy taxit, és tömegbalesetet okozott az Árpád hídon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Vizsgálat indult a Lidl-nél - Megtéveszthették a fogyasztókat

Vizsgálat indult a Lidl-nél - Megtéveszthették a fogyasztókat

Versenyfelügyeleti eljárást indított a Gazdasági Versenyhivatal (GVH), mert a Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt. vélhetően megalapozatlan piacelsőségi állítással téveszthette meg a fogyasztókat. Az országszerte mintegy 200 áruházat működtető kiskereskedelmi vállalkozás a GVH által működtetett online Árfigyelőre hivatkozva, egy vélhetően önkényesen összeállított napi kosárérték alapján azt sugallta, hogy a termékkínálata általánosságban a legolcsóbb.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×