eur:
393.44
usd:
364.3
bux:
72041.86
2024. július 4. csütörtök Ulrik
MELBOURNE, AUSTRALIA - 2022/03/28: A Welcome Back Melbourne sign is displayed above the main pit straight. The 2022 Australian Formula One Grand Prix preparations continue at the Albert Park Grand Prix Circuit. (Photo by George Hitchens/SOPA Images/LightRocket via Getty Images)
Nyitókép: George Hitchens/SOPA Images/LightRocket via Getty Images

Ausztrál Nagydíj: majdnem végzetes hiba történt

Három csapat felszerelése kis híján lemaradt az idei harmadik Forma–1-es futamról.

A hétvégén két év kihagyás után újra Ausztrál Nagydíjat rendeznek a Forma–1-ben, de nem sok hiányzott hozzá, hogy óriási logisztikai hiba árnyékolja be a visszatérést – írja a vezess.hu.

Melbourne-be hajón érkezett a Forma–1 rakománya, az egyik szállítóhajó azonban elakadt Szingapúrban. A DHL egyik vezetője személyesen repült a helyszínre, hogy intézkedjen, végül három teherszállító repülőt rendelt Szingapúrba.

A hajóról a gépekbe pakolták át az F1-es felszereléseket, így végül időben megkezdhette a munkát minden csapat. A DHL szerint a globális szállítmányozásban egyébként elképesztő káosz és licitháború alakult ki: míg korábban egy Európa–Ázsia–Európa szállítókör kijött konténerenként 900 dollárból, most nagyjából 20 ezer az ár.

Címlapról ajánljuk
Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Történelmi vereség - erre van a legnagyobb esély a csütörtöki brit választásokon. Pedig néhány évvel ezelőtt még a Munkáspárt szenvedett hosszú évekre kiható vereséget; csak hát jött a brexit, a Covid, a háború és az energiaválság, a Munksápárt pedig talpra állt, míg a kormánypárt cserélgette a kormányfőket. Az InfoRádió Gálik Zoltánt kérdezte.

Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót

A férfi ellen szerda reggel kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, de szabadon engedték, éjszaka ellopott egy taxit, és tömegbalesetet okozott az Árpád hídon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, hullanak Kijev legjobb páncélosai - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, hullanak Kijev legjobb páncélosai - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×