eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Fucsovics Márton az orosz Andrej Rubljov ellen játszik a wimbledoni teniszbajnokság férfi egyesének nyolcaddöntőjében Londonban 2021. július 5-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga

Már párosban sincs versenyben Fucsovics Márton, de érkezett jó hír is Melbourne-ből

Visszalépett az ausztrál nyílt teniszbajnokság férfi párosversenyétől a Fucsovics Márton, Tommy Paul magyar, amerikai duó.

A magyar szövetség közösségi oldalának közlése arra nem tér ki, hogy miért nem indulnak Fucsovicsék a tornán.

Ugyancsak a hazai szövetség számolt be arról, hogy Bondár Anna a grúz Okszana Kalasnyikova partnereként végül főtáblára került a női párosok között, ahol szerda reggel közép-európai idő szerint 7 óra körül be is mutatkozik. Bondárék ellenfele az Anna Danilina, Beatriz Haddad Maia kazah, brazil kettős lesz a 15. pálya utolsó összecsapásán.

Egyesben már mindegyik magyar induló búcsúzott az Australian Opentől.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×