eur:
392.62
usd:
362.64
bux:
72173.21
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Szingapúr, 2018. szeptember 13.Kimi Räikkönen, a Ferrari finn versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Szingapúri Nagydíjának otthont adó Marina Bay utcai pályán tartott sajtótájékoztatón Szingapúrban 2018. szeptember 13-án. A futamot szeptember 16-án rendezik. (MTI/EPA/Franck Robichon)
Nyitókép: MTI/EPA/Franck Robichon

Megdöbbentő hír jött egy Forma1-es legendáról

Már nem ír alá új szerződés, igaz, egyelőre a visszavonulását sem jelentette be.

Az idei mezőnyben korelnök és a hétvégén rekorderré váló Kimi Räikkönenről, az Alfa Romeo Forma-1-escsapatának finn versenyzőjről van szó.

A 40 esztendős pilóta a Nürburgringen sorra kerülő Eifel Nagydíjon 323. alkalommal vesz részt F1-es viadalon, ezzel az örökranglista élén megelőzi a brazil Rubens Barrichellót, aki 1993 és 2011 között 322 futamon állt rajthoz.

"Majd meglátjuk, mi történik, lesz egy-két megbeszélésünk még a csapattal"

- nyilatkozta a jövőjét firtató kérdésre Räikkönen, hozzátéve, hogy még semmi nem dőlt el. A finn versenyző 2001-ben, a Sauber színeiben mutatkozott be a Forma-1-ben, 2007-ben pedig világbajnok lett a Ferrarival, melynek azóta is ő az utolsó vb-győztes pilótája.

"Élvezem a versenyzést, de még több örömünk lenne benne, ha jobb munkát végeznénk" - jelentette ki Räikkönen, aki kettő ponttal a 16. helyen áll az összetett pontversenyben

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Patriótákról: hétfőn lesz bejelentés, látni fogják, hogy nem a levegőbe beszéltem

Hosszú interjút adott péntek reggel a miniszterelnök a Kossuth rádióban. Szerinte az ukrajnai háború ügyében az emberséges politika iránytűjét kell kézbe venni. Szerinte a francia Nemzeti Tömörülés várható választási győzelme egész Európára azonnal hatással lesz.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Tovább menetel az AutoWallis: újabb országot hódítottak meg, új márkát is bevezettek

Tovább menetel az AutoWallis: újabb országot hódítottak meg, új márkát is bevezettek

Jól illeszkedik a csehországi autókiskereskedelmi piacra való belépés az AutoWallis stratégiájába, a wigo carsharing után a wigo fleet márka bevezetésével pedig Magyarország első integrált mobilitási szolgáltatóját hozták létre. A magyarországi új autó piacon idén sokkal kedvezőbbek a folyamatok, mint tavaly, az elektromos autós szegmens pedig nemcsak itthon kap állami támogatást – egyebek mellett ezekről a témákról beszélt Ormosy Gábor, az AutoWallis vezérigazgatója a Portfolio Checklist csütörtöki adásában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 5. 08:12
×
×
×
×