eur:
393.2
usd:
364.1
bux:
71982.76
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyon, 2017. február 9.Aleksander Ceferin, az Európai Labdarúgó-szövetség, az UEFA elnöke sajtóértekezletet tart a szervezet végrehajtó bizottságának ülése után Nyonban 2017. február 9-én. (MTI/EPA/Martial Trezzini)
Nyitókép: MARTIAL TREZZINI

Az UEFA egyvalamit biztosra mond a BL és az El kapcsán

Az UEFA tervei szerint folytatná a Bajnokok Ligája és az Európa-liga küzdelmeit, az idénynek azonban egy bizonyos ponton mindenképp véget kell érnie.

Mint ismert, a koronavírus-járvány miatt Európa topbajnokságait felfüggesztették, akárcsak a labdarúgó-Bajnokok Ligáját és az Európa-ligát is. Az idei szezon folytatása még bizonytalan, ha egyáltalán lesz. Az viszont bizonyos, hogy az idénynek van egy záró időpontja, erősítette meg Aleksander Ceferin – tudósít az NSO a football-italia.net-re hivatkozva.

„A Bajnokok Ligája és az Európa-liga is legkésőbb augusztus harmadikán véget ér. Olyan szituációban vagyunk, amely nem megszokott, így muszáj rugalmasnak lennünk a mérkőzések időpontjaival kapcsolatban. Minél hamarabb véget ér a krízis, annál korábban tudjuk újra beindítani a bajnokságokat” – nyilatkozta az UEFA első embere, aki arra is utalt, akár egymeccses párharcok is dönthetnének a továbbjutásról.

Ceferin szerint az egyetlen rossz megoldás az lenne, ha hagynák megmérkőzni a csapatokat egymással a járvány közepetette.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Történelmi vereség - erre van a legnagyobb esély a csütörtöki brit választásokon. Pedig néhány évvel ezelőtt még a Munkáspárt szenvedett hosszú évekre kiható vereséget; csak hát jött a brexit, a Covid, a háború és az energiaválság, a Munksápárt pedig talpra állt, míg a kormánypárt cserélgette a kormányfőket. Az InfoRádió Gálik Zoltánt kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×