eur:
394.92
usd:
367.87
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó
Tallinn, 2018. október 14.Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott olasz szövetségi kapitánya sajtóértekezletet tart a tallinni A. Le Coq Arenában 2018. október 15-én, egy nappal az Észtország-Magyarország Nemzetek Ligája mérkőzés előtt. (MTI/EPA/Valda Kalnina)
Nyitókép: MTI/EPA/Valda Kalnina

Elmarad a bolgár-magyar Nemzetek Ligája-meccs

Pénteken még úgy volt, hogy zárt kapuk mögött megrendezik, de új helyzet állt elő.

Elmarad a március 26-ra tervezett bolgár-magyar labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtező, mivel a helyi parlament pénteken vészhelyzetet hirdetett a koronavírus-járvány terjedése miatt. Ez a mérkőzés lett volna az egyik, amely dönt arról, részt veszünk-e a nyári Eb-n.

Az MLSZ tájékoztatása szerint március 29-ig Bulgáriában minden tömegrendezvény tilos, így természetesen keretet sem hirdet hétfőn Marco Rossi.

Az idei labdarúgó-Eb-re június 12. és július 12. között 12 városban, köztük Budapesten kerülne sor, a magyar fővárosban 4 mérkőzést játszanának.

Az UEFA jövő kedden dönt arról, hogy most mitévő legyen.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×