eur:
393
usd:
363.47
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Bíró Attila, a magyar csapat szövetségi kapitánya a női vízilabda Vodafone Kupa Magyarország-Ausztrália mérkőzésén a budapesti Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában 2018. június 28-án. Magyarország-Ausztrália 9-8.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Tökéletes hangolás a nőknél a vízilabda-Eb-re

Franciaország és Kína után Görögországot is megverte Bíró Attila csapata.

A vasárnap kezdődő Európa-bajnokságra házigazdaként készülő magyar női vízilabda-válogatott harmadik mérkőzésén is magabiztos győzelmet aratott a Dunaújvárosban rendezett nemzetközi tornán.

Bíró Attila együttese - amely szombaton a franciákat, vasárnap pedig a kínaiakat verte - hétfőn a görög csapat felett diadalmaskodott 16-8-ra.

A válogatott vasárnap a horvátok ellen kezdi az olimpiai kvalifikációs budapesti kontinensviadalt, melyen egyetlen tokiói indulási jog szerezhető meg. Az európai csapatok közül ez csak a vb-ezüstérmes spanyoloknak van meg.

Eredmény:
Magyarország-Görögország 16-8 (6-2, 4-2, 4-2, 2-2)
a magyar gólszerzők: Szilágyi 4, Keszthelyi 3, Gurisatti, Antal, Parkes 2-2, Garda, Illés, Vályi 1-1
A másik hétfői mérkőzésen:
Kína-Franciaország 16-5 (4-1, 3-1, 4-1, 5-2)
A torna végeredménye:
1. Magyarország 9 pont, 2. Kína 6, 3. Görögország 3, 4. Franciaország 0

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×