eur:
392.97
usd:
363.49
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
A magyar csapat időkérés közben, jobbról Bíró Attila szövetségi kapitány a női vízilabda torna elődöntőjében játszott Spanyolország - Magyarország mérkőzésen a 18. vizes világbajnokságon a dél-koreai Kvangdzsuban 2019. július 24-én. A spanyol válogatott 16-10-re győzött.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Nem volt kedves vendég a női pólóválogatott

A magyar női vízilabda-válogatott 12-9-re győzött az orosz csapat vendégeként a világliga selejtezőjének második fordulójában.

A spanyolok elleni idegenbeli pontszerzés után ezúttal az oroszországi Ruzában játszott világliga-selejtezőt a női válogatott. Bíró Attila a 19 fős Európa-bajnoki keretéből erre a mérkőzésre Gangl Edinának, Keszthelyi Ritának, Csabai Dórának, Illés Annának, Máté Zsuzsannának és Gyöngyössy Anikónak adott "felmentést", a hat játékos itthon készült tovább.

Az oroszországi összecsapáson a magyar csapat a mérkőzés elején ugyan hátrányba került, ezt követően azonban sorozatban hat gólt szerzett, amivel megalapozta végső sikerét. A házigazdák hiába nyerték meg fölényesen a negyedik negyedet, az addig összeszedett hatgólos hátrányukat nem tudták ledolgozni, így a magyarok győzelemmel utazhatnak haza.

Bíró Attila tanítványai jövő hétfőn a görögökhöz látogatnak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×