eur:
393.12
usd:
361.15
bux:
72181.49
2024. július 15. hétfő Henrik, Roland
Babos Tímea 2018. július 23-án.
Nyitókép: MTI / Szigetváry Zsolt

Babos Tímea: ne azt mondják, hogy milyen jó lehetnék, hanem hogy milyen jó vagyok

A párosban az újabb tornagyőzelmek, egyesben pedig a legjobb húszba kerülés a célja Babos Tímeának. A 25 éves soproni teniszező arról is beszélt, hogy a pozitív hozzállás miatt döntött úgy, hogy a jövőben a szakmai stábját a horvát Nikola Horvat vezeti.

Egyesben a világ húsz legjobb teniszezője közé szeretne kerülni a párosban kétszeres világbajnok Babos Tímea - erről a sportoló új edzője, a horvát Nikola Horvat beszélt egy csütörtöki sajtóeseményen. A tréner bízik benne, hogy a 25 éves játékos eléri a kitűzött célt.

"Volt már magasan a ranglistán, a következő évre a legjobb húsz közé kerülést tűztük ki célnak" - osztozott a teniszező vágyaiban az edző, aki

nem hagyná figyelmen kívül a párost, de egyesben van lehetőség a javulásra.

A legfontosabb megtalálniuk azt az utat, ami mentén Babos egyenletes, jó teljesítményt képes nyújtani. "Mindent bele fogunk adni, hogy ez sikerüljön."

A magyar teniszező november 19-én kezdi a felkészülést, és az év végén utazik el a tengerentúlra.

"Jó időszak ez teniszütő nélkül, de már várom a kezdést" - fogalmazott a Babos Tímea, aki a stábbal közösen már sok időt és energiát fektetett a programja összeállításába.

Horvat érkezésével a teljes stábja megújult, ütőpartnert és erőnléti edzőt is váltott. "Amit hiányoltam, az a pozitív hozzáállás. Olyan embereket kerestem magam mellé, akik segítenek ennek a megtalálásában.

Akik nem azt mondják, hogy milyen jó lehetnék, hanem hogy milyen jó vagyok"

- beszélt a fordulatról Babos Tímea, aki a US Open után döntött a váltásról.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
„Minden nap szekálták” Trump feltételezett támadóját
Tudósítónktól

„Minden nap szekálták” Trump feltételezett támadóját

Az amerikai republikánus jelöltállító konvenció helyszínére indult el Donald Trump, aki ellen sikertelen merényletet kísérelt meg egy fiatal fegyveres szombaton. Az FBI szerint magányos támadó volt. Közben komoly bírálatok érték az elnöki testőrséget.

Euro 2024 - számadás: A spanyolok végigverték Európa elitjét

A torna legjobb csapata diadalmaskodott a 2024-es Európa-bajnokságon, a spanyol válogatott mind a hét mérkőzését megnyerte a tornán. Ritka menetelés végén ült fel a trónra: legyőzte, illetve kiejtette a rendező német csapatot, az előző torna két döntősét, a francia és az olasz válogatottat, s a legnagyobb esélyesek közé sorolt francia csapatot, a horvát, az albán és a georgiai együttest.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.15. hétfő, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ment az AutoWallis, pörögnek az autóeladások

Nagyot ment az AutoWallis, pörögnek az autóeladások

Ismét rendkívül erősen teljesített az AutoWallis Kiskereskedelmi üzletága a második negyedévben, a piaci átlag feletti számokat közölt a vállalat, miután 18 százalékkal növelte az újgépjármű-eladásait. Emellett a magykereskedelmi területen tavaly ősz óta ismét folyamatosan bővülő értékesítésről számoltak be, míg a mobilitási szolgáltatások terén 15 százalékkal nőtt a flottaméret, miközben a bérleti események száma a wigo carsharing tavalyi akvizíciója miatt jelentősen megugrott. Az AutoWallis az idén összességében a tavalyi évet érdemben meghaladó értékesítési adatokkal számol a jelenlegi makrogazdasági környezetben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×