eur:
393.14
usd:
363.6
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nagy változások Kenderesi Tamás életében

Nagy változások Kenderesi Tamás életében

Több és minőségibb edzésmunkát végez Kenderesi Tamás, amióta visszatért az uszodába. Pécs olimpiai bronzérmes úszóját külön motiválja, hogy csupán a negyedik helyen ért célba a 200 pillangó úszás döntőjében a budapesti világbajnokságon.

Kenderesi Tamás az InfoRádió Vegyesúszás című magazinműsorában elmondta: nyugodt a lelkiismerete, hiszen a riói olimpia után a szokásos lendülettel vetette bele magát az újabb szezonba. A budapesti világbajnokságon az első két úszásával elégedett, csupán a harmadik, a döntő nem sikerült jól. „Talán az is lehetett az oka, hogy előtte egy hónappal felszedtem két kilót, az lehet, hogy nem hiányzott az utolsó ötvenen” – tette hozzá a sportoló. Épp ezért a szeptemberi szezonkezdést követően dietetikus segítségét is igénybe veszi a felkészüléshez.

A budapesti verseny után csalódott volt, jobb eredményre számított az elért negyedik helynél, de tanult a hibáiból – mondta. Elmondása szerint ez motiválja a legjobban, és a jövő nyáron, Glasgow-ban megrendezett Európa-bajnokságon jobb helyezésre számít.

Stábjával változtattak az edzésmódszeren, elkezdték a gyorsúszásra való felkészülést is, és – mint mondta – sokkal minőségibb úszásokat végez.

„Úgyhogy jó lesz ez!”

– jelentette ki a pécsi úszó.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×