eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

Hivatalos sport lehet a futballhuligánok verekedése

Legalizálná a futballszurkolók összecsapásait egy orosz parlamenti képviselő, Igor Lebegyev törvényjavaslatot nyújtott be arról, hogy hivatalos sport legyen a drukkercsoportok verekedése - írja a BBC.

A liberális demokrata képviselő indítványa szerint szervezett verekedéseket rendeznének, amelyekben 20-20 szurkoló csaphatna össze. Az ötlet két okból is meghökkentő: egyrészt az orosz válogatottat kis híján kizárták a tavalyi labdarúgó Európa-bajnokságról éppen a randalírozó szurkolói miatt, másrészt Oroszország lesz a 2018-as világbajnokság házigazdája. 

Lebegyev, aki az orosz labdarúgó-szövetség elnökségi tagja is, a pártja internetes oldalán azt írta, "Oroszország úttörő lehetne ebben az új sportágban." Az elképzelései szerint a szurkolói csoportok kihívhatnák egymást, és ők is stadionban küzdenének meg egymással meghatározott kezdési időponttal - írja a BBC.

Címlapról ajánljuk

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 5. 21:47
×
×
×
×