eur:
395.14
usd:
365.5
bux:
73475.88
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Sorozatban harmadszor maradt nyeretlen a Debrecen

A csak hétfőn pályára lépő Zalaegerszeg volt az igazi nyertese a labdarúgó NB I 11. fordulójában eddig lejátszott mérkőzéseknek. Az MTK veresége után nem tudott nyerni a Debrecen sem.

Immár tartósnak mondható a bajnok debreceniek válsága. A bajnok legutóbbi öt mérkőzéséből csak egyet nyert meg, legutóbbi három találkozóján pedig nyeretlen maradt.

Ilyen rossz sorozata nem akadt a Lokinak, amióta felült a magyar futball trónjára. Különösen szembetűnő a csapat gyenge idegenbeli mérlege: vendégként öt mérkőzésen már tíz pontot veszített a csapat. A jelek szerint a cseh Miroslav Beránek szerződtetése egyáltalán nem hozta meg a remélt eredményt, a csapat korábban jobban teljesített az elsősorban a gyenge nemzetközi szereplés miatt menesztett Supka Attilával.

Győrben egy egykori debreceni edző (Pajkos János) és játékos (Bajzát Péter) is várt a Lokira. Nem voltak azonban a meccs hősei, hanem a zöld-fehérek kapusa, a szerb Sztevanovics, aki az utolsó pillanatokban kivételes bravúrral hárította Halmosi kísérletét.

A REAC nyerhetett volna a Kaposvár ellen, ha - rossz szokásához hűen - nem esik össze a találkozó végén. Torma Gábor révén vezettek a rákospalotaiak, a 87. percben emberelőnybe is kerültek, de a vajdasági Oláh Lóránt az utolsó pillanatokban góllal ünnepelte első, magyar állampolgárként játszott mérkőzését.

Az újonc Paks élvonalbeli története során másodszor szerzett idegenben három gólt. Ám amíg a REAC ellen négyet kapott, most jobban védekezett, s így feltétlenül megérdemelten győzött Sopronban. A hazaiak az első félidőben sok helyzetet hagytak ki, a másodikban már helyzetbe sem nagyon kerültek. Vereségével a Sopron a 14. helyre csúszott vissza.

Csepelen a Pécs szerencsés győzelmet aratott az új edzővel, Supka Attilával még pontot sem szerzett Honvéd ellen.

Az Újpest továbbra sem játszik meggyőzően, de a Kaposvár elleni egygólos vereség után most egygólos győzelmet aratott a Vác ellen. A fiatal csapat gólját "öregek" szerezték: Erős Károly passza után Kovács Zoltán küldte a kapuba a labdát.

Címlapról ajánljuk

Sós Csaba: ilyenre emberemlékezet óta nem volt példa olimpián

A szövetségi kapitány szerint mindenki tartalékol az előfutamokban, de Milák Kristóf bemutatkozása biztató volt 200 pillangón a párizsi olimpia úszóversenyein.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 30. 16:16
×
×
×
×