eur:
394.48
usd:
364.46
bux:
73764.15
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Beckhamet ötmillió fontért bárki viheti

A Real Madrid elnöke, Ramón Calderón először jelentette ki, hogy hajlandó megválni David Beckhamtől a téli átigazolási időszakban. Az angol középpályás ára csak ötmillió font - húszmillióval kevesebb, mint amennyiért a Madrid megvette 2003-ban.

A Real Madrid elnöke azzal indokolta döntését, hogy így legalább 8-9 millió eurót kapna a klub Beckhamért, ha viszont a nyáron, a szerződése lejártakor válik meg az angol játékostól, nem kérhet érte egyetlen eurócentet sem.

Az angol válogatott 31 éves korábbi csapatkapitánya az utóbbi napokban - a klub szándéka ellenére - nem volt hajlandó aláírni a szerződése meghosszabbításáról szóló dokumentumokat.

Becks elégedetlen

David Beckham elégedetlen madridi helyzetével, nehezen viseli, hogy Fabio Capello hétről hétre kihagyja a kezdő csapatból. A hét elején már az angol sajtóban is panaszkodott, emlegetve, hogy hiányzik neki a Manchester United.

Az angol klub teljhatalmú vezetőedzője, Sir Alex Ferguson erre nem reagált, Glenn Roeder, a Newcastle menedzsere máris jelezte, klubja, de alighanem több más angol élvonalbeli klub is szívesen látná Beckhamet a soraiban.

Klubot akar váltani


Immár egyre nyilvánvalóbb, hogy Becks szívesen klubot váltana, de a legvalószínűbb célállomás nem az Old Trafford, vagy éppen a St. James' Park, hanem az Egyesült Államok.

Levennék a fizetési sapkát


A Major Leauge Soccer, az amerikai profi liga képviselői ugyanis ismételten megerősítették vételi szándékukat, sőt azt is kijelentették, hajlandóak Beckham kedvéért felrúgni a szabályokat.

Nem zárkóznak el attól, hogy eltekintsenek az Amerikában szent és sérthetetlen fizetési sapka reguláitól - magyarul, hogy Beckhamnek magasabb jövedelmet garantáljanak, mint amennyit a belső szabályok megengednek.

Az angol játékos egyébként havonta 240 millió forintnak megfelelő, elképesztő összeget keres a Real Madridnál.

AZ MLS várja

Õ maga is többször kijelentette, szívesen fejezné be a pályafutását az Egyesült Államokban. Don Garber, a Major Soccer League komisszárja kijelentette: "Emelnünk kell a játék színvonalát, s ebben egy igazi sztárjátékos a segítségünkre lehet."

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Robert Fico figyelmeztetett, Szlovákia nagyon megnehezítheti az ukránok dolgát

Robert Fico figyelmeztetett, Szlovákia nagyon megnehezítheti az ukránok dolgát

Ha rövidesen nem indítják újra az orosz kőolaj tranzitját Ukrajnán keresztül, akkor a pozsonyi Slovnaft finomító nem szállít több gázolajat Ukrajnába, ami az ország fogyasztásának tizedét fedezi – közölte Robert Fico szlovák miniszterelnök, és megismételte, hogy a kormánya kitart a korábbi lépései és kijelentései mellett.

Kökény Beatrix: A mostani generáció már lazább, nem izgulják túl

A korábbi Európa-bajnok, olimpiai és világbajnoki ezüstérmes kézilabdázó szerint a mostani női válogatottnak már megvan a hite, mentális is erősebb. Párizsban beszélt arról is, milyen meccsre számít Angola ellen és hogyan élte meg gyermeke, Imre Bence berobbanását.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.30. kedd, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×