eur:
393.7
usd:
356.5
bux:
72982.36
2024. szeptember 4. szerda Rozália

Újabb ex-újpesti edző Rákospalotán

Aczél Zoltán lett a labdarúgó NB I utolsó helyén álló Rákospalota új vezetőedzője. A korábbi élvonalbeli futballista Urbán Flóriánt váltja a kispadon.

Kutasi Róbert klubigazgató elmondta, hogy a szakemberrel határozatlan idejű szerződést kötöttek és azt várják tőle, hogy tartsa bent az élvonalban a jelenleg sereghajtó gárdát.

"Folytatjuk azt a hagyományt, hogy fiatal, ambíciózus, az NB I-ben pályakezdő edzőt alkalmazunk" - mondta Kutasi Róbert.

"Szeretnénk megköszönni az újpestiek korrekt hozzállását, akik élő szerződése ellenére elengedték hozzánk őt."

Aczél Zoltán eddig az Újpest tartalékjait irányította.

Címlapról ajánljuk
Mérgezés miatt rengeteg hal pusztul el most a magyar vizekben

Mérgezés miatt rengeteg hal pusztul el most a magyar vizekben

A nyári forróságban nemcsak a nyílt vizek szintje csökkent drasztikusan, a tavak és folyók felmelegedése miatt oxigénhiány alakul ki, ami tömeges halpusztulást okoz. A Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet szóvivője, Lévai Ferenc szerint ezen a nyáron a szokásos halveszteség a többszörösére nőtt, az áremelést azonban el akarják kerülni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.04. szerda, 18:00
Virág Barnabás
a Magyar Nemzeti Bank alelnöke
Hatalmas területet foglalt el az orosz hadsereg, egyre súlyosabb a helyzet a keleti fronton - Híreink az orosz-ukrán háborúról kedden

Hatalmas területet foglalt el az orosz hadsereg, egyre súlyosabb a helyzet a keleti fronton - Híreink az orosz-ukrán háborúról kedden

Minimális ellenállással tör előre az orosz haderő a 60 ezres Pokrovszk felé, a város ostroma bármikor megindulhat. Közben támadásba lendültek az orosz csapatok Vuhledár térségében és Luhanszkban is. Friss elemzések szerint Oroszország összesen 600 négyzetkilométernyi területet foglalt el Ukrajnában a nyáron, ami 2022 óta nem látott szám. Kurszkban jelenleg áll az ukrán offenzíva: a Koronyevó-szektorban jelentettek kisebb támadásokat, de egyelőre nincs hír érdemi területszerzésről. Közben menesztették az ukrán állami energiavállalat vezetőjét. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború fejleményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 3. 20:52
×
×
×
×