eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Portugália is nyolcaddöntős

Bejutott a nyolcaddöntőbe Portugália a németországi labdarúgó-világbajnokságon, miután a csoportkör második fordulójában Frankfurtban 2-0-ra nyert Irán ellen.

 

Az első félidő gyenge színvonalú játékot hozott. A portugálok jelentős mezőnyfölényüket és helyzeteiket nem tudták gólra váltani.
/>
/>Bő egy óra után tört meg a jég: Deco remek lövéssel szerezte meg a vezetést Luis Felipe Scolari szövetségi kapitány csapatának.
/>
/>Az irániak kiesése a 79. percben vált biztossá: a Figo buktatásáért büntetőt Cristiano Ronaldo vágta a jobb felső sarokba.

 

Portugália - bár nem túl hatékony a támadójátéka - 6 ponttal várhatja a Mexikó elleni csoportrangadót. Ha legalább döntetlent kell játszaniuk Figóéknak a közép-amerikaiak ellen, akkor a D csoport élén végeznek.

Címlapról ajánljuk
“Becsapott indiaiak” harcolnak az oroszok oldalán Ukrajna ellen

“Becsapott indiaiak” harcolnak az oroszok oldalán Ukrajna ellen

Kezdik feladni a reményt, hogy hazamehetnek azok az indiai állampolgárok, akik az ukrajnai frontokon harcolnak, az orosz hadseregben. Korai leszerelésükről még a nyáron állapodott meg Vlagyimir Putyin orosz elnök és a hozzá látogató Narendra Modi indiai miniszterelnök, de az átvert emberek egyelőre elkeseredettek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×