eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Legfeljebb csereként játszhat Wayne Rooney

Az angol labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya szerint biztosan nem lesz ott a Trinidad és Tobago elleni kezdőcsapatban Wayne Rooney.

Sven-Göran Eriksson hozzátette: az esti csoportmérkőzés második félidejében azonban talán szerepet kaphat a Manchester United 20 éves támadója.

Wayne Rooney-nak nemrég eltörött egyik lábközépcsontja, így a mai vb-találkozó előtt egy Angliából érkező orvos is megvizsgálja.

Az Anglia-Trinidad és Tobago meccsen kívül csütörtökön még két találkozót rendeznek; délután három órakor Ecuador és Costa Rica válogatottja lép pályára, majd este 9 órakor kezdődik a Svédország-Paraguay összecsapás.

Címlapról ajánljuk

Nagelsmannt lenyűgözte csapata játéka, a sajtó új korszakot emleget

Egy nappal a szombat esti, a magyar válogatott ellen aratott 5-0-s győzelem előtt szakértők és újságírók is bírálták Julian Nagelsmann szövetségi kapitányt, hogy túl merész célokat tűz csapata elé. A 37 éves tréner ugyanis kerek-perec kijelentette, hogy az általa irányított válogatott célja a 2026-os vb megnyerése. Bírálói szerint ezzel a célkitűzéssel feszültséget, görcsös bizonyítási vágyat vált ki játékosaiban, ami pedig épp ez ellenkező hatást válthatja ki.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×