eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Így szórakoznak Beckhamék

Nagy-Britannia egyik legsikeresebb komédiasorozatával kapcsolódnak ki az angol labdarúgó-válogatott tagjai a németországi világbajnokságon. David Beckham a Csak a kötözött bolondok című sorozat egyik főszereplőjét hívta meg az angol csapat szálláshelyére.

David Beckham hatalmas rajongója az egyik legsikeresebb angol vígjátéknak, a Magyarországon Csak a kötözött bolondok címen futó sorozatnak.

Az angol válogatott csapatkapitánya a komédia több dvd-jét is magával vitte a németországi labdarúgó-világbajnokságra és most elhatározta, hogy vetítést rendez.

Ám a Real Madrid középpályása nem elégszik meg egyszerű mozizással, meghívta ugyanis a sorozat egyik főszerepét játszó David Jasont is.

A felhőtlen szórakozást segítheti, hogy az angol válogatott csatára, Peter Crouch egyik beceneve Rodney, ami megegyezik a sorozat egyik főszereplőjének nevével, márpedig ezt a ziccert a többiek aligha hagyják ki.

Az angol csapat, amely első mérkőzésén 1-0-ra verte Paraguayt, csütörtökön lép legközelebb pályára Trinidad és Tobagó ellen.

Címlapról ajánljuk
Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország bekeményít a gyerekek és fiatalok mobilhasználatával szemben. A héten kiadott új ajánlások szerint kétéves korig nem is láthat képernyőt egy gyermek, de még az idősebbek számára is csak néhány órányi mobilozást kellene engedni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 8. 15:18
×
×
×
×