eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Bemutatkozik a jöttment kapitány csapata

A keddi játéknapon újabb világbajnoki újonc mutatkozik be. A Koreai Köztársaság ellen pályára lépő Togo szereplését különösen érdekessé teszi, hogy Otto Pfister szövetségi kapitány néhány napja otthagyta a csapatot, majd hétfőn visszatért.

Togo német szövetségi kapitányának abból lett elege, hogy a játékosait jobban foglalkoztatták a prémiumviták, mint az edzések.

A vitát az robbantotta ki, hogy a játékosok fejenként 155 ezer eurót követeltek a világbajnoki szereplésért, ezen felül pedig minden győzelemért plusz 30 ezret, döntetlenért pedig 15 ezret. A togói szövetség ezen igényeket túlzónak tartotta, és megtagadta a teljesítését.

Otto Pfister szombat hajnalban mondott le posztjáról, a játékosok és a szövetség kérésére azonban hétfő délután visszatért - erősítette meg a szövetségi kapitány fia, egyben menedzsere.

Az első mérkőzésen az ellen a Koreai Köztársaság ellen kell bizonyítaniuk, amely sokak szerint csak a bírók segítségével jutott négy éve a vébé elődöntőjébe - a koreai játékosok viszont be akarják bizonyítani, hogy szereplésük nem a hazai pálya lejtésének volt köszönhető.

Címlapról ajánljuk
Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország bekeményít a gyerekek és fiatalok mobilhasználatával szemben. A héten kiadott új ajánlások szerint kétéves korig nem is láthat képernyőt egy gyermek, de még az idősebbek számára is csak néhány órányi mobilozást kellene engedni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 8. 15:18
×
×
×
×