eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

A ghánaiak elégedettek a vereséggel

Mind az olasz, mind a ghánai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elégedetten nyilatkozott csapata játékáról az egymás elleni mérkőzés után.

Marcello Lippi, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a ghánaiak ellen 2-0-ra megnyert mérkőzés után úgy vélekedett, hogy a csapat jó teljesítményt nyújtott, és sokkal több helyzetet alakított ki, mint az ellenfél.

A találkozón nem volt könnyű dolgunk, mivel a ghánai csapatban remek középpályások vannak, a csatárok pedig rendkívül gyorsak - értékelt az olasz kapitány.

Marcello Lippi hangsúlyozta: a lehető legmesszebbre szeretnének eljutni, de már a következő feladat, az amerikaiak elleni szombati mérkőzés is nagyon küzdelmesnek ígérkezik.

Elégedetten nyilatkozott Ratomir Djukovic, a ghánai együttes szerb szakvezetője is, aki szerint csapata elvesztette ugyan a mérkőzést, és főként a baloldalon voltak problémáik, de jól játszottak.

Mostantól a következő feladatra összpontosítunk, igyekszünk a jól felkészülni a csehek ellen. Még mindig úgy gondolom, hogy továbbjuthatunk a csoportból - jelentette ki a tréner.

Címlapról ajánljuk
Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország bekeményít a gyerekek és fiatalok mobilhasználatával szemben. A héten kiadott új ajánlások szerint kétéves korig nem is láthat képernyőt egy gyermek, de még az idősebbek számára is csak néhány órányi mobilozást kellene engedni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 8. 15:18
×
×
×
×