eur:
395.14
usd:
365.76
bux:
73475.88
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Két évre eltiltották a megbukott biatlonistát

A Nemzetközi Biatlon Szövetség (IBU) két évre eltiltotta Olga Piljevát, akit doppingolás miatt kizártak a téli olimpiáról. Az orosz versenyző továbbra is az ártatlanságát hangsúlyozza.

A Nemzetközi Biatlon Szövetség két évre eltiltotta Olga Piljevát, aki a torinói téli olimpián a női sílövők 15 km-es számában második lett, de ezüstérmét pozitív soppingtesztje miatt elvették. Anders Besseberg, az IBU elnöke elmondta, hogy meghallgatták a sportolót és az orvosát is az ügyben.

Piljeva az ítélet kihirdetése előtt úgy nyilatkozott, hogy soha életemben nem használt tiltott szereket. Az orosz klasszis megjegyezte, az egész egy óriási tévedés, majd hozzátette: privát orvosától egy sérülésére kapott egy általa ismeretlen készítményt.

Alekszandr Tyihonov, az orosz szövetség elnöke azt mondta, hogy ez nagy hiba volt. Kijelentette: Piljeva soha egy szóval nem mondta, hogy bármilyen gyógyszert szedne.

Címlapról ajánljuk
Sós Csaba: ilyenre emberemlékezet óta nem volt példa olimpián

Sós Csaba: ilyenre emberemlékezet óta nem volt példa olimpián

A szövetségi kapitány szerint mindenki tartalékol az előfutamokban, de Milák Kristóf bemutatkozása biztató volt 200 pillangón a párizsi olimpia úszóversenyein.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.30. kedd, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
Másik kontinensen vadásznak az ukránok a Wagner zsoldosaira, új megyében indulhat meg az orosz offenzíva - Háborús híreink kedden

Másik kontinensen vadásznak az ukránok a Wagner zsoldosaira, új megyében indulhat meg az orosz offenzíva - Háborús híreink kedden

A múlt hét végén az orosz Wagner csoport legalább két tucat taja, köztük egyik prominens parancsnoka is életét vesztette Maliban, amikor tuareg fegyveresek támadásokat indítottak ellenük. A most kiszivárgott információk alapján a szakadárokat ukrán kommandósok irányíthatták. Ukrán források azzal számolnak, hogy a nyár vége előtt megindulhatnak az oroszok Zaporizzsja megyében is. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 30. 16:16
×
×
×
×