eur:
392.3
usd:
362.72
bux:
73668.54
2024. július 29. hétfő Flóra, Márta

Zavadszkyt búcsúztatta, majd aláírt az Újpesthez

Újabb futballistát igazolt a bajnoki listavezető Újpest. A lila-fehérek Tisza Tibor keddi szerződtetése után szerdán Füzi Ákossal egyeztek meg.

Füzi Ákos szerdán délután még Zavadszky Gáborról emlékezett meg a rákoskeresztúri Újköztemetőben, néhány órával később pedig négy és fél évre szóló szerződést írt alá az Újpest labdarúgócsapatához.

A jogi végzettséggel is rendelkező futballista az ősszel az Admira Wackernél szerepelt, az osztrák együttestől a klub szerződésszegése miatt távozott.

Füzi Ákos korábban az MTK-ban, a Ferencvárosban, a BVSC-ben és a Győrben is játszott, a kék-fehéreknél csapatkapitány is volt. A játékos a pálya bal oldalán gyakorlatilag minden szerepkörben bevethető. A Megyeri úti stadionban már ünnepelhetett bajnoki címet - 2003-ban az MTK-val lett aranyérmes az Újpest-pályán.

A 28 éves futballista az Újpest hivatalos honlapján úgy nyilatkozott, hogy a bajnoki cím megszerzésének lehetősége miatt is döntött a lila-fehérek mellett.

Az Újpestnél az utóbbi hetekben jelentős a játékosmozgás: a múlt héten Feczesin Róbert a Sopronhoz távozott, míg kedden Tisza Tibor a Diósgyőrtől a fővárosiakhoz szerződött.

Címlapról ajánljuk

Márton Anna nyerte a magyarok párharcát, Szűcs Luca is a legjobb nyolc között

Márton Anna 15-7-re verte Pusztai Lizát, Szűcs Luca 15-10-re a világbajnoki harmadik, bolgár Joana Ilievát, két magyar jutott a legjobb nyolc közé a női kardvívók egyéni versenyében. A folytatásban Márton Anna Olha Harlannal, Szűcs Luca Sara Balzerrel vív majd.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Töretlen a lendület a tőzsdéken

Töretlen a lendület a tőzsdéken

Reggel az ázsiai tőzsdéken többnyire emelkedést láthattunk a japán Nikkei vezetésével, ezt követően pedig az európai tőzsdéken is jó a hangulat. Gazdasági események szempontjából csendes napra számíthatunk, a reggeli német kiskereskedelmi adat közzétételét követően nem várhatóak piaci hatással bíró események, a héten azonban több fontos GDP, illetve foglalkoztatottsági adat is érkezik majd. A magyar tőzsdén a nyitást követően kedvező a hangulat. A hazai nagypapírok közül a Richterre érdemes most különösen figyelni, miután a vállalat részvényei a nyitást követően nem csak új történelmi csúcsra emelkedtek, de a lélektani szempontból fontos 10 000 forintos szintet is áttörte az árfolyam.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×