eur:
393.41
usd:
359.11
bux:
71927.71
2024. augusztus 13. kedd Ipoly
Al Di Meola (Jazz-Gitarrist), Leslie Mandoki (Gesang, Schlagzeug), Richard Bona (Jazz-Bassist, Gitarrist und Sänger), Anthony Lawrence „Tony“ Carey (Rockmusiker), Mike Stern (Jazz- bzw. Fusion-Gitarrist), Bill Evans (Saxophonist), Randal Edward „Randy“ Brecker (Trompete, Flügelhorn), Till Brönner (Trompeter)Mandoki Soulmates Open Air in Budapest am 21.08.2021Foto: BrauerPhotos / G.Nitschke
Nyitókép: BrauerPhotos / G.Nitschke

Ismét Budapesten koncertezik a Mandoki Soulmates

31 évvel ezelőtt Leslie Mandoki történelmet írt, először hozta össze a világ jazz és a rock nagyjait, hogy közösen zenéljenek és megszületett a Mandoki Soulmates szupercsapat. A banda tagjai azóta több mint 35 Grammy- díjjal, megszámlálhatatlan sikeres koncerttel, arany és platinalemezekkel büszkélkedhetnek.

A szervezők bejelentése szerint a Mandoki Soulmates impozáns fellépőgárdával tér vissza Budapestre. Leslie Mandoki mellett a legendás és virtuóz gitárosok, a zenekar alapító tagjai: Mike Stern és Al Di Meola lépnek színpadra. Velük együtt érkezik a sokszoros Grammy-díjas művész, a zseniális szaxofonos John Helliwell a Supertrampből, valamint a karizmatikus énekes, Nick van Eede a Cutting Crewból.

A fellépők között ott lesz a híres és kifinomult trombitás, Till Brönner, valamint a rocklegendák sorából ismert Tony Carey a Rainbowból. Az elbűvölő trombitajátékáról ismert 14-szeres Grammy-díjas Randy Brecker és az energikus Jesse Grey Siebenberg is színpadra lépnek. A basszusgitárnál a virtuóz Richard Bona játékát élvezhetjük, akit Jack Bruce halála után, Quincy Jones ajánlott be a Mandoki Soulmates zenekarba.

Fellépésükre augusztus 18-án, 19 órakor kerül osr a Szent István Bazilika előtti téren.

Az est folyamán a közönség nemcsak a már megszokott varázslatos klasszikusokra számíthat, hanem az analóg technikával készült új album, "A Memory Of Our Future" bemutatójára is. Ennek üzenete az európai egység, béke és szabadság fontosságát hangsúlyozza. "Leslie Mandoki számára a zene mindig is a szabadság iránti vágy kifejeződése volt, különös hangsúlyt fektetve a békére. Az együttes korábbi albumaihoz hasonlóan most is a társadalmi tudatosságot helyezik előtérbe, a zene pedig a kortárs világválságokat tárgyalja" – fogalmaz a közlemény.

Címlapról ajánljuk
Gulyás Michelle: a sok negatív komment még erősebbé tett és megvalósítottam gyermekkori álmomat

Gulyás Michelle: a sok negatív komment még erősebbé tett és megvalósítottam gyermekkori álmomat

Az UTE olimpiai bajnok öttusázója Párizsból hazatérve azt mondta az InfoRádióban, hogy mind mentálisan, mind fizikailag végig nagyon erősnek érezte magát az ötkarikás játékokon. Arról is beszélt, hogy folytatja a nagy változások előtt álló öttusát, és reményei szerint tornász múltja miatt könnyebben tud majd alkalmazkodni ahhoz, hogy a lovaglás helyére az akadályverseny kerül be a számok közé.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.13. kedd, 18:00
Fábián László
a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára
Kijött a fontos adat, mutatjuk a tőzsdei reakciókat!

Kijött a fontos adat, mutatjuk a tőzsdei reakciókat!

A vártnál érdemben alacsonyabb lett az amerikai termelői infláció, ami kedvező lehet a szeptemberi Fed kamatdöntő ülése szempontjából: a friss adat  ugyanis beleillik abba a trendbe, hogy az amerikai gazdaság lassulásával együtt az inflációs nyomás is csökken, ez pedig afelé mutat, hogy a Fed elkezdheti szeptemberben a kamatcsökkentési ciklusát. A hír hatására megugrottak az amerikai határidős részvényindexek, felpattantak az európai tőzsdék is, a dollár pedig gyengülni kezdett.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×