eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
Berlin, 2018. augusztus 21.Terence Hill olasz színész, filmrendező, forgatókönyvíró és producer a My Name is Thomas című filmjének berlini bemutatóján 2018. augusztus 21-én. (MTI/EPA/Felipe Trueba)
Nyitókép: MTI/EPA/Felipe Trueba

Pompás hír a Bud Spencer és Terence Hill-filmek rajongóinak

Terence Hill és Kabir Bedi lesz Guido és Maurizio De Angelis budapesti koncertjének sztárvendége február 16-án a Papp László Sportarénában. Az olasz zeneszerző testvérpár legutóbb két éve lépett fel a magyar fővárosban.

Guido és Maurizio De Angelis nevét a Bud Spencer és Terence Hill rajongók bizonyára jól ismerik, hiszen az olasz testvérpár jegyzi népszerű filmjeik jelentős részének muzsikáját.

Akárcsak a Sandokan-sorozat zenéje, amelyet szintén a szerzőpáros jegyez.

Február 16-án Terence Hill és Kabir Bedi is vendége lesz a budapesti koncertjüknek a Papp László Sportarénában.

Két éve már felléptek Budapesten, Guido De Angelis azt ígéri: ezúttal is eljátsszák a legnépszerűbb számokat. A zeneszerző az InfoRádiónak adott interjújában mesélt a kezdetekről is.

"A bátyámmal volt egy zenekarunk. Alkalmi szerződésekkel muzsikáltunk számos ismert olasz énekessel, mígnem egyszer a híres olasz színésszel, Nino Manfredivel készítettünk egy közös felvételt. Ő akkortájt vágott bele a rendezésbe, és minket kért fel az első filmje - A csoda, olasz módra - zenéjének megírására. Ez hihetetlen sikert aratott és lényegében elindított minket a zeneszerzői pályán."

Ezt követően találkoztak Bud Spencerrel és Terence Hillel, akikkel végül életre szóló szakmai kapcsolat és barátság fűzte össze őket.

"Rengeteg vicces helyzetet éltünk át együtt és a közös munka igazán jó mulatság volt.

Terence Hill-lel a mai napig rendszeresen beszélünk, néha együtt ebédelünk, és bár például Kabir Bedi a világ másik végén él, olykor felhívjuk egymást telefonon,

mondhatom, hogy igazán jóban maradtunk. Nagyon büszke vagyok arra, hogy így együtt állunk majd a színpadon Budapesten. Olyan lesz ez, mintegy családegyesítés.

A koncerten eljátsszák a legismertebb dalokat: a

Különben dühbe jövünk, Az ördög jobb és balkeze, a Banános Joe és a Zorro muzsikája is felcsendül majd

- tette hozzá Guido De Angelis.

"Végül összesen több mint 200 filmhez komponáltunk zenét szerte a világban."

A budapesti koncerten a dalokat a szerzők és zenekaruk, az Oliver Onions előadásában hallhatja a közönség.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta Kovács Ákos dalszerző, előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

Továbbra is nyomás alatt vannak a világ tőkepiacai, a befektetők elsősorban az Irán és Izrael közötti konfliktusra figyelnek. Csütörtökön eséssel fejezték be a kereskedést az európai és az amerikai tőzsdék, ma ehhez képest már emelkedés látszott Európában, és az amerikai tőzsdék is feljebb kerültek. Az EU kínai elektromos autók büntetővámjával kapcsolatos döntésére emelkedett az európai autók részvényárfolyama, a hangulatot a délután megjelent, vártnál jobb amerikai munkaerőpiaci adat is javította.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×