eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály

Túl az álomhatáron a Halálos iramban

Harmadik hete vezeti az észak-amerikai kasszasikerlistát a Halálos iramban 8., az akciófilm globális bevételei meghaladták az egymilliárd dollárt.

A Halálos iramban-sorozat F. Gary Gray rendezésében, Vin Diesel, Jason Statham és Dwayne Johnson főszereplésével forgatott új filmje a hétvégén 19,4 millió dolláros (5,7 milliárd forintos) bevételével megingathatatlanul áll az észak-amerikai mozis toplista élén. A Universal produkciójára vasárnapig az Egyesült Államokban és Kanadában 192,7 millió dollárért váltottak jegyet a nézők, világszerte pedig elérte az 1,06 milliárd dollárt (290 milliárd forint).

A Halálos iramban 8

a mozitörténelem 21. olyan filmje, amely egymilliárd dollárnál több jegyet forgalmazott.

Az amerikai toplista második helyén a hét végén bemutatott Hogyan legyél latin szerető című vígjáték áll 12 millió dolláros jegyeladással. Az Eugenio Derbez mexikói színész és Salma Hayek főszereplésével forgatott film nézőközönségének 89 százalékát spanyolajkúak tették ki. A Lionsgate stúdió és a Grupo Televisa közös vállalkozásának, a Pantelionnak a filmje Ken Marino első rendezése, és megnyerték hozzá Rob Lowe-t valamint Kristen Bellt is.

A kasszasikerlista harmadik helyére egy indiai film, a Baahubali 2: The Conclusion című indiai film került, amelyre 10,5 millió dollárért váltottak jegyet a nézők.

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az elmúlt hónapok legfontosabb kérdése, hogy az európai vezetők és az Egyesült Államok döntéshozói engedélyezik-e Kijevnek, hogy a Nyugattól kapott modern fegyverrendszereket bevessék Oroszország területe ellen. Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) intézet írt egy elemzést, hogy miért lenne fontos egy ilyen lépést megtenniük Ukrajna szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×